Ulqin, Budva, Kotor & Tivat | 3 ditë €99

Përshkrimi

Super Ofertë në Ulqin, Budva, Kotor ☀️ 3 ditë €99, vetëm me SHARR TRAVEL!
➡ 3 Ditë €99, Nisja më 31 Maj - 02 Qershor 2024

Nisjet e radhës:
▶️ 31.05.2024 - E Premte,
▶️ 07.06.2024 - E Premte.

Vizitohet:
📍Ulqin
📍Budva
📍Kotor
📍Tivat
📍Shkoder

Oferta përfshinë

Udhëtimin me autobus komod te Sharr Travel•

Akomodimin në Hotel Continental 4* & Hotel Nobel, Ulqin

Fjetje me mengjes• & Darke

Pijet, ëmbëlsirat dhe shërbimet e tjera gjatë udhëtimit

3 ditë / 2 netë për person

99€

Agjenda

Dita 1

  • Nisja nga Prishtina në ora 6:30, nga Theranda në 7:15, nga Prizreni në 07:30.
  • Vizitë qytetit dhe Kalasë së Ulqinit. Akomodimi në Hotel Darka në hotel.
  • Relaksim dhe fjetje.

Dita 2

  • Vizitë Budvës. Vazhdim i rrugës St. Stefanit për fotografi (nga rruga lart).
  • Viztië Tivatit. Nga Tivati kalimi me traget ne Kotorr.
  • Kthimi për darkë në hotel.
  • Mbrëmje e lirë, relaksim, fjetje.

Dita 3

  • Nisja për Kosovë. Gjatë rrugës vizitë qytetit të Shkodrës.
  • Arritja në Prishtinë rreth orës 22:00.


Galeria

Nuk përfshihet

Elementet qe nuk perfshihen

CALL CENTER

Për më shumë informacione për udhëtime me  autobus ose me aeroplan, apo edhe shërbime tjera turistike, ju lutemi na kontaktoni në numrat tonë kujdestar