Udhëtime grupore

Sharr Travel është agjenci turistike, tashmë e specializuar për ofrimin e shërbimeve të udhëtimeve individuale, udhëtime turistike, udhëtimeve grupore për seminare, trajnime, udhëtime studimore grupore.

Sharr Travel është liçencuar nga Ministria e Infrastrukturës me liçencë ndërkombëtare për transport të udhëtarëve të tipit "D" dhe posedon një numër të konsiderueshëm të autobusëve dhe minibusëve për organizime të tilla duke përfshirë biznese të vogla dhe të mesme, korporata, agjenci qeveritare, OJQ-ve, nxënësve, studentëve dhe grupe të ndryshme.
 

Sharr Travel  është agjenci turistike, tashmë e specializuar për ofrimin e shërbimeve të udhëtimeve individuale, udhëtime turistike, udhëtimeve grupore për seminare, trajnime, udhëtime studimore grupore si brenda dhe jashtë bendit me autobusa super komod

CALL CENTER

Për më shumë informacione për udhëtime me  autobus ose me aeroplan, apo edhe shërbime tjera turistike, ju lutemi na kontaktoni në numrat tonë kujdestar