Pushime

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Udhëtimet

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Ofertat

Oferta të ndryshme për vizita ditore në vendet më atraktive në vend dhe rajon me çmimet më të mira 

Shërbimet

Shërbime cilësore dhe staf i dedikuar për të pfruar cilësi dhe ekselencë të shërbimeve

Rrteh nesh

Sharr Travel si agjenci operon në vend tash e 15 vjet, duke u ofruar klientëve udhëtime dhe pushime të klasit të parë,

Hyrje në sistem

Çasje e kufizuar për agjentët e shitjes. Nëse i keni harruar të dhënat e hyrjes kontaktoni me ne

OFERTË NË SELANIK - ATHINA AIRPORT HOTEL

Fundjavë në Selanik 1 natë / 2 ditë €65

 Qëndrimi: 2 ditë | 1 natë

Nisja cdo të shtune, kthimi të dielen.

Nisja speciale më datën 09 - 10 Prill 2024 Athina Airport Hotel

1 natë | 2 ditë | €65 per person

Akomodim + Mengjes

Të përfshira në çmim:

 • Transportin me autobus komod të Sharr Travel
 • Akomodimi në Athina Airport Hotel
 • Shërbimi në hotel Fjetje me mengjes
 • Parkim & WIFI

 • Nisja nga Prishtina në......................04:00 (stacion)
 •  Nisja nga Komorani në....................03:30 (stacion)
 •  Nisja nga Prizreni në........................03:00 (stacion)
 •  Nisja nga Suhareka në.....................03:15 (stacion)
 • Nisja nga Mitrovica në......................03:00 (stacion)
 • Nisja nga Vushtrria në......................03:20 (stacion)

Udhëtimi realizohet me VIP Bus!

Agjenda:

 • Vizitë Shetitorës dhe qendrës së bukur të Selanikut
 • Vizitë Kalasë së Selanikut
 • Vizitë qendrave tregtare COSMOS MALL

Dita 1
Programi:
Pas grubullimit te udhetareve, nisja nga Prishtina ne ora 04:00
(Stacioni i autobusave Prishtine)
 Ndalesa te shkurta per freskim gjate udhetimit.
 Arritja ne Selanik 11:00 (me kohe lokale greke, varesisht nga
procedurat kufitare)
Ndalesa e pare tek Hotel Rotonda dhe White Tower per ju qe nuk
deshironi te vizitoni qendren tregtare Cosmos.
Vazhdim i rrugetimit per ne qendren tregtare Cosmos (qendrim 2 ore)
 Ne kthim, ndalese tek Hotel Athina per akomodim ne hotel (per
grupin specifik). Kohe per te pushuar ne hotel.
(Ne ora 17:00 transfer i grupit nga Athina Airport Hotel per ne qender
te Selanikut. Ne ora 21:30 kthimi i grupit nga White Tower per ne
Athina Airport HotelRrugetimi vazhdon per ne qender te Selanikut dhe kohe e lire per ta

shijuar perendimin e diellit prane pedonales kryesore te Selanikut.
Ndalesa per zbritje tek White Tower dhe Hotel Rotonda.
 Akomodimi ne hotel. Fjetja

Dita 2
 08:00 – 10:00 Mengjesi ne hotel
 Dalja nga hoteli ne ora 11:00
Ekskurzion ne destinacionet piktoreske rajonale te Selanikut (11:00 –
15:00)
 Kthimi tek White Tower dhe kohe e lire per shetitje individuale
Nisja per Kosove ne ora 17:00 prej White Tower dhe 17:30 Hotel
Rotonda.
 Arritja ne Prishtine 22:00 (varesisht nga procedurat kufitare)
Info shtese:
 Ndalesat per zbritje: Hotel Rotonda dhe White Tower (prane detit)
 Vendosja ne hotel sipas disponueshmerise se dhomave te hershme.

 ❗Dokumentet e nevojshme per udhëtim:Pasaporta dhe leternjoftimi biometrik

☎️ Për rezervime kontaktoni në:

 • 038/610015;
 • 049/610015;
 • 044/610015;
 • 044/542029 (viber);
 • Prizren 029/224016 

 • Ose na vizitoni në zyret tona:
 • 🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
 • 🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
 • 🏡 Therandë, Rr. Rreshtani

REZERVO TANI