Rezervime me Autobus

Kompania më e madhe turistike në vend “Sharr Travel” vazhdon të jetë lider në vend për cilësi dhe profesionalizëm.

Mbi 20 autobus të gjeneratave të fundit, me një staf super të kualifikuar kompania turistike “Sharr Travel” prej më shumë se një dekade ofron klientëve të saj besnik udhëtime super komode me autobus super luksoz, duke treguar profesionalizëm të lartë.

Kompania turistike “Sharr Travel” tashmë është pikë referuese për çdo klient, për shkak të komoditetit të ofruar, dhe çmimeve shumë të arsyeshëm të ofruara si brenda vendit me oferta speciale, po ashtu edhe jashtë saj.

Gjatë viteve të kaluara kompania është dëshmuar se për klientët e saj ka ofruar çmimet më të ulëta në treg, deri sa ka përfaqësuar resortet më të mira turistike në Shqipëri e rajon me sherbimet all inclusive etj.

Udhëtime të klasit të parë me autobus

  • Linja e rregullt Zvicër - Kosovë - Zvicër
  • Udhëtime grupore
  • Udhëtime turistike
  • Shoping tours në shumë shtete
  • Transport personeli
  • Shërbime tjera transportimi 

  “Sharr Travel” lider për korrektësi e profesionalizëm

  Udhëtime me autobus në:

  Shqipëri Zvicër Gjermani Slloveni Greqi
  Itali Austri Francë Kroaci Turqi

  CALL CENTER

  Për më shumë informacione për udhëtime me  autobus ose me aeroplan, apo edhe shërbime tjera turistike, ju lutemi na kontaktoni në numrat tonë kujdestar