Pushime

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Udhëtimet

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Ofertat

Oferta të ndryshme për vizita ditore në vendet më atraktive në vend dhe rajon me çmimet më të mira 

Shërbimet

Shërbime cilësore dhe staf i dedikuar për të pfruar cilësi dhe ekselencë të shërbimeve

Rrteh nesh

Sharr Travel si agjenci operon në vend tash e 15 vjet, duke u ofruar klientëve udhëtime dhe pushime të klasit të parë,

Hyrje në sistem

Çasje e kufizuar për agjentët e shitjes. Nëse i keni harruar të dhënat e hyrjes kontaktoni me ne

Arazhmane turistike

Pushime

Rezervoni pushimet me Sharr Travel. Pushimet familjare apo me shoqëri janë shansi më i mirë për të shpenzuar kohën e planifikuar për pushime. Me Sharr Travel ju mund të planifikoni pushimin tuaj me kohë duke përfituar nga ofertat e ndryshme për Early Booking.

Bregdeti turk mbetet atraktiv duke përfshirë Antalya, Alanya, Belek, Kemer si dhe Shqiperi, Mali i zi, Maqedoni, Kroaci - cilindo nga destinacionet qe ju kerkoni ne do t’iu asistojme.

Në shumicën e hoteleve ekzistojnë mundësi pafund që fëmijët të argëtohen si: pishina me rrëshqitëse, akuapark, miniklube, skuadra animimi që do t’iu mbajnë të angazhuar gjatë gjithë ditës. Po ashtu në resortet që Sharr Travel promovon do të gjeni plazhe me ujë dhe rërë të pastër

SHIKO HOTELET