Prishtinë - Tiranë - Durrës

Çdo ditë dy herë në ditë 06:30 dhe 17:00

Linja të rregullta Çdo ditë 2 herë në ditë me autobus nga Prishtina në Tiranë - Durrës, duke u siguruar që udhëtarët të kenë akses në një shërbim transporti të përshtatshëm dhe të besueshëm, sipas orarit të mëposhtëm:

Vendet dhe orari i nisjeve nga Kosova

Qyteti: Data: Paradite: Pasdite
Prishtinë Çdo ditë 06:30 17:00
Fushe Kosove Çdo ditë 06:40 17:10
Sllatine Çdo ditë 06:50 17:20
Komoran Çdo ditë 07:00 17:30
Arllat Çdo ditë 07:05 17:40
Malisheve Çdo ditë 07:10 17:50
Suhareke Çdo ditë 07:20 18:00
Prizren Çdo ditë 07:45 18:30
Rezervoni online REZERVO REZERVO

Durrës - Tiranë - Prishtinë

Çdo ditë dy herë në ditë 10:00 dhe 18:00

Linja të rregullta çdo ditë 2 herë në ditë me autobus nga Tirana & Durrës në Prishtinë, duke u siguruar që udhëtarët të kenë akses në një shërbim transporti të përshtatshëm dhe të besueshëm, sipas orarit të mëposhtëm:

Vendet dhe orari i nisjeve nga Shqipëria

Qyteti: Data: Paradite: Pasdite
Mali Robit Çdo ditë 08:00 17:20
Golem Çdo ditë 08:05 17:30
Durrës Çdo ditë 08:30 18:00
Tiranë Çdo ditë 10:00 18:00
Rinas Çdo ditë 10:15 18:15
Milot Çdo ditë 10:40 18:50
Rezervoni online REZERVO REZERVO

CALL CENTER

Për më shumë informacione për udhëtime me  autobus ose me aeroplan, apo edhe shërbime tjera turistike, ju lutemi na kontaktoni në numrat tonë kujdestar