Autobusë me qera

AUTOBUSA ME QERA PËR SHËRBIME TURISTIKE

Jeni duke organizuar një udhëtim për shoqërinë tuaj, për institucionin apo kompanine tuaj, për klientët apo partnerët tuaj? Jeni duke kërkuar një mjet transporti për grupe, për transferta nga aeroporti apo porti? Dëshironi të udhëtoni me një mjet transporti udhëtarësh luksoz, të madh, të mesëm, të ri, modern? Dëshironi të shërbeheni nga një staf profesional, i trajnuar, i përgatitur për të përmbushur gjithë kërkesat dhe nevojat tuaja? Sharr Travel do të përmbushim gjithë kërkesat dhe nevojat tuaja, sado ekzigjente qofshin ato.

AUTOBUSA ME QERA PËR ÇDO EVENT

Tek ne do të gjeni autobusa dhe furgona për transport udhëtarësh me qera në të gjitha format - si qera ditore, qera afatgjatë, qera për udhëtim, qera pë event, qera për kilometër udhëtimi, për çdo event; si për udhëtime turistike në Kosovë ashtu dhe për udhëtime turistike jashtë Kosovës.

AUTOBUSA KOMOD DHE MODERN  PËR NJË UDHËTIM TË PAHARRUAR!

Stafi ynë miqësor dhe profesional është i gatshëm tju ofrojë zgjidhjet më të mira në sektorin e qeramarrjes së mjeteve të transportit të udhëtarëve. Vitet e eksperiencës brenda dhe jashtë vendit kanë bërë që e gjithë kjo sipërmarrje të jetë e drejtuar me përgjegjësi drejt partnerëve tanë dhe klientëve të tyre udhëtarë. Sëbashku me bashkëpunëtorët tanë, jemi të gatshëm të bëhemi partneri juaj kryesor ne qeramarrjen e autobusave dhe furgonave për udhëtimet tuaja brenda dhe jashtë Kosovës

SHËRBIMET TONA JANË PËRDORUR DHE PËRDOREN NGA: 

 • Operatorë Turistik Incoming
 • Operatorë Turistik Outgoing
 • Agjensi Turistike
 • Grupe Incentive
 • Korporata

 

 • Grupe Sportive & Sociale
 • Institucione Arsimore
 • Institucione Shtetërore
 • Kompani Ajrore
 • Hotele të Ndryshme

 

 • Agjenci Turistike dhe Operatorë të Huaj
 • Ambasada të Huaja në Kosovë
 • Shoqata dhe Organizata
 • Organizatorë Konferencash
 • Organizatorë Evenimentesh

 

CALL CENTER

Për më shumë informacione për udhëtime me  autobus ose me aeroplan, apo edhe shërbime tjera turistike, ju lutemi na kontaktoni në numrat tonë kujdestar