Rezervime të biletave për aeroplan

Rezervime me aeroplan të biletave për të gjitha destinacionet e botës. Oferta ekskluzive për fluturime Kosovë - Zvicerr me partnerët kryesor:

  • Swissair
  • WizzAir
  • Etj

Sharr Travel ofron fluturime direkte nga Prishtina për në destinacione të ndryshme europiane si Zurich, Basel, Stuttgart, Düsseldorf, Munich, Malmö dhe Gothenburg.

Fluturimet janë të planifikuara për të ofruar udhëtime fleksibël dhe komode, me shërbime të plota që përfshijnë transportin me avion, anije dhe autobus. Edona siguron një eksperiencë të paharrueshme udhëtimi, me mundësi për të zgjedhur destinacionin tuaj të preferuar dhe të udhëtoni me rehati dhe siguri. 

Sharr Travel mbulon një gamë të gjerë destinacionesh europiane, duke bashkëpunuar me disa nga kompanitë më të mira të aviacionit. Ne krenohemi me ofrimin e zgjedhjeve të shumta për udhëtarët tanë, duke u siguruar që ata të udhëtojnë me komoditet dhe siguri të lartë:

  • Prishtinë për Zurich
  • Prishtinë për Basel
  • Prishtinë për Stuttgart
  • Prishtinë për Düsseldorf
  • Prishtinë për Munich
  • Prishtinë për Malmö
  • Prishtinë për Gothenburg
Rezervime të biletave për aeroplan

CALL CENTER

Për më shumë informacione për udhëtime me  autobus ose me aeroplan, apo edhe shërbime tjera turistike, ju lutemi na kontaktoni në numrat tonë kujdestar