Pushime

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Udhëtimet

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Ofertat

Oferta të ndryshme për vizita ditore në vendet më atraktive në vend dhe rajon me çmimet më të mira 

Shërbimet

Shërbime cilësore dhe staf i dedikuar për të pfruar cilësi dhe ekselencë të shërbimeve

Rrteh nesh

Sharr Travel si agjenci operon në vend tash e 15 vjet, duke u ofruar klientëve udhëtime dhe pushime të klasit të parë,

Hyrje në sistem

Çasje e kufizuar për agjentët e shitjes. Nëse i keni harruar të dhënat e hyrjes kontaktoni me ne

rreth nesh

Sharr Travel

Sharr Travel si agjenci operon në vend tash e 10 vjet, duke u ofruar klientëve udhëtime me autobus, aeroplan dhe traget.Sharr Travel me përfaqësi në Prishtinë e Prizren, është e përkushtuar në ofrimin e shërbimeve të transportit rrugor me autobusë modern e komod, shërbime të transportit ajror me aeroplan të kompanive më të njohura botërore. Sharr Travel njihet për stafin e saj profesional dhe për eksperiencë të gjatë në fushën e turizmit.

Gjithashtu ne si agjenci ofrojmë udhëtime për grupe të organizuara brenda dhe jashtë vendit, duke siguruar transportin, akomodimin dhe vizitat e vendeve kulturore historike.  

shërbimet

 • Rezervimin e biletave për të  gjitha destinacionet boterore.
 • Pjesëmarrjen në panairet, kongreset, konferencat ndërkombëtare.
 • Rezervimin e hoteleve anembanë botës.
 • Rezervime për udhëtime me autobus komod për Zvicer, Itali, Gjermani, Austri, etj.
 • Aranzhmane turistike verore dhe dimërore.
 • Lundrime me Traget.
 • Udhetime grupore.
 • Ekskurzione brenda dhe jashte vendit.
 • Vizita vendeve kulturore historike.
 • Ofrojme autobusë, minibusë për shërbime ditore, javore dhe mujore.
 • Shërbime tjera sipas kërkesave.

tjera