Rezervime me traget

Rezervime me traget për lundrime në  detin Adriatik me anije luksoze drejt Shqipërisë, Italisë, Greqisë, dhe Malit të Zi me çmime fantastike përmes partnerëve tanë kryesor në fushen e lundrimeve siç janë:

  • Adria Ferries
  • Ventouris Ferries
  • Europeansealines
  • Etj...

Sharr Travel bën rezervime me traget përmes portit të Durrësit Drejt Barit në Itali dhe anasjelltas. Bashkëpunojmë me shumë kompani prestigjioze lundruese të cilat garantojnë udhëtim të qetë dhe të sigurt. Ofrojmë udhëtim me anijet më luksoze në detin adriatik.

► Durrës  - Bari  dhe anasjelltas
► Bar -  Bari dhe anasjelltas

Përvoja shumë vjeçare e udhëtimeve tokësore, ajrore dhe detare bën që tek ne të gjeni ofertat më të mira për udhëtimet tuaja.

Për më shumë informata ju mund të na kontaktoni përmes faqes kontaktuese.

 

Rezervime me traget

CALL CENTER

Për më shumë informacione për udhëtime me  autobus ose me aeroplan, apo edhe shërbime tjera turistike, ju lutemi na kontaktoni në numrat tonë kujdestar