Pyetje të shpeshta

Si mund të rezervoj?

  Ju mund të rezervoni si mëposhtë: 

 • Nëpermjet faqes tonë duke plotësuar të dhënat në linkun përkates të produktit .
 • Për suport mund të na kontaktoni online nëpermjet chatit të faqes 24/7 hrs
 • Si dhe nëpërmjet numrave tonë të kontaktit : Mobile +383 44 610 015 & +383 44 542 029
 
Cilat të dhena më duhen për të bërë një rezervim?

Për të kryer me sukses rezervimin ju duhen këto të dhëna:

 • Emri dhe mbiemri i plotë (ashtu sikurse e keni të shkruajtur në letërnjoftim apo pasaportë)
 • Ditelindja dhe numri i letërnjoftimit (ose nje fotografi e mjetit te identifikimit)
 • Numër telefoni mobile i klientit 
 • Adrese e-mail (ku do t’ju dërgohet fatura elektronike per shërbimin e kerkuar, detajet dhe itinerari i plotë)

Shumë e rëndësishme për fëmijet nen 18 vjec ne udhetimet që ka kalim doganore kërkohet që të dy prinderit te jene te pranishem per ta shoqeruar ose te jetë i pajisur me dokumente. perkatese te kerkuara nga Policia Kufitare.

Pagesën duhet ta kryej menjëhere kur bëj rezervimin?

Ju mund të bëni një rezervim dhe në momentin kur kryhet pagesa, në cash ose përmes bankës, dhe kur agjenti merr konfirmimin, atëherë rezervimi juaj quhet i konfirmuar.

Cilat janë format e pagesave që pranohen për të përmbushur rezervimin?

Jeni gjithmonë të mirepritur ti bashkoheni eksperiencave unike që ofrojmë nëpërmjet udhëtimeve tona. Pagesat mund të kryhen:

 • Cash prane zyrave tona ne Prishtine edhe Prizren.
 • Nepermjet llogarive tona Bankare
  • TEB BANK (Kosove)
 • Pagesa Online direkt ne www.sharrtravel.com

Ju lutem pagesat nevojiten para rezervimit të sherbimit në mënyrë që të rezervohet shërbimi juaj. Jeni të mirëpritur!

Ku dhe kur mund të bej pagesen cash?

Pagesa kesh mund të bëhet në një nga zyrat tona me adresa si më poshtë:

Prishtinë

 
 
 
 
 

Bulveardi Bill Klinton nr.16
Prishtinë Kosovë 
10000

 

Google Maps: https://maps.app.goo.gl/pG39a9uAdzKCCvoa9

Prizren

Rruga De Rada
Përballë stacionit të autobusëve 
24000

Detajet për pagesën në TEB BANK

Pagesat përmes bankës:

Banka:     Teb Sh.a Prishtinë, Kosovë
Kodi i Swift/ Bic:   TEBKXKPR
Emri i përfituesit:  Sharr Travel Shpk
Llogaria e përfituesit: 2020000008569346
Adresa e përfituesit:  Uçk Nr 101, Prishtinë

Sa herët duhet të arrij në stacionin e autobusit përpara nisjes?

Ne ju rekomandojmë të mbërrini në stacionin e autobusit të paktën 30 minuta deri në një orë përpara kohës së planifikuar të nisjes. Kjo lejon kohë të mjaftueshme për t’u kontrolluar, për të hipur në autobus dhe për të vendosur bagazhet tuaja.

CALL CENTER

Për më shumë informacione për udhëtime me  autobus ose me aeroplan, apo edhe shërbime tjera turistike, ju lutemi na kontaktoni në numrat tonë kujdestar