Kontakti

Zyra Prishtinë
Zyra Prizren
Lokacioni ynë

Bulveardi Bill Klinton nr.16
10000, Prishtinë 
Republika e Kosovës

Tel: + 383 (0) 38 610 015
Tel: + 383 (0) 38 610 016
Tel: + 383 (0) 38 610 017
Tel: + 383 (0) 44 610 015
Tel: + 383 (0) 44 542 029

Tel :+ 383 (0) 49 344 260 

E-mail: [email protected]
Web: www.sharrtravel.com

Rruga De Rada
Përballë stacionit të autobusëve 
24000, Prizren
Republika e Kosovës

Tel:   + 383 (0) 29 224 016
Tel : + 383 (0) 45 856 228 

E-mail: [email protected]
Web: www.sharrtravel.com

Pagesat përmes bankës:

Banka:     Teb Sh.a Prishtinë, Kosovë
Kodi i Swift/ Bic:   TEBKXKPR
Emri i përfituesit:  Sharr Travel Shpk
Llogaria e përfituesit: 2020000008569346

Adresa e përfituesit:  Uçk Nr 101, Prishtinë 

Sharr Travel lider për turizëm dhe udhëtime
 

Shërbimi WhatsApp
Bisedoni me ne thjeshtë dhe lehtë në WhatsApp. 

Forma për kontakt
Plotësoni formën dhe dergone tek ne. Të gjitha fushat e markuara me (*) janë të detyrueshme.

Na ndiq në Facebook
Ndiq lajmet më të reja dhe mëso më tepër rreth ofertave tona.  

Na ndiq në Instagram
Na ndiq në Instagram që të jesh i informuar për më të rejat.
Fotografi te bukura dhe prapavija emocionuese. 

 

CALL CENTER

Për më shumë informacione për udhëtime me  autobus ose me aeroplan, apo edhe shërbime tjera turistike, ju lutemi na kontaktoni në numrat tonë kujdestar