Pushime

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Udhëtimet

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Ofertat

Oferta të ndryshme për vizita ditore në vendet më atraktive në vend dhe rajon me çmimet më të mira 

Shërbimet

Shërbime cilësore dhe staf i dedikuar për të pfruar cilësi dhe ekselencë të shërbimeve

Rrteh nesh

Sharr Travel si agjenci operon në vend tash e 15 vjet, duke u ofruar klientëve udhëtime dhe pushime të klasit të parë,

Hyrje në sistem

Çasje e kufizuar për agjentët e shitjes. Nëse i keni harruar të dhënat e hyrjes kontaktoni me ne


zvicËr kosovË

Udhëtime të rregullta nga Laussane per në Kosove
Udhëtime të rregullta nga Laussane per në Kosove
Rezervo
Linja e rregullt Zvicër  - Kosovë
Linja e rregullt Zvicër - Kosovë
Nisje 5 herë në javë drejt Kosovës me autobusa super komod, dhe staf profesional
Rezervo
Nisje 5 herë në javë  Zvicër - Kosovë
Nisje 5 herë në javë Zvicër - Kosovë
Nisje 5 herë në javë drejt Kosovës me autobusa super komod, dhe staf profesional
Rezervo
Linja e rregullt Zvicër  - Kosovë
Linja e rregullt Zvicër - Kosovë
Nisje 5 herë në javë drejt Kosovës me autobusa super komod, dhe staf profesional
Rezervo

TOP HOTELET

Kemi qindra oferta në hotelet  dhe rivierat më të mira në rajon

SHIKO TË GJITHA

TOP DESTINACIONET

Kemi oferta në destinacionet më të preferuara 
SHIKO TË GJITHA 

 Kontaktoni direkt me shërbimin e kujdesit për klient

+383 44 610 015
+383 49 610 015
+383 38 610 015

LINJAT ME AUTOBUS

Si dhe udhetime të shumta në disa destinacione 
TË GJITHA  

SHËRBIME TJERA

RRETH NESH

Destinacioni juaj i vetëm për pushime dhe udhëtime të përsosura! Ne ofrojmë pushime të mahnitshme me opsione udhëtimi të shkëlqyeshme , autobus, fluturime dhe rezervime hoteliere 
MË SHUMË

BASHKOHU ME NE

Na ndiqni në rrjetet sociale dhe informohuni më shpejtë për ofertat e fundit