Nisje nga Zvicra

Udhëtime 5 herë në javë

Organizojmë udhëtime të rregullta 5x në javë me autobus nga Zvicra në Kosovë, duke u siguruar që udhëtarët të kenë akses në një shërbim transporti të përshtatshëm dhe të besueshëm, sipas orarit të mëposhtëm:

Vendet e nisjes nga Zvicra

Qyteti Stacioni Ora
Geneva Place Dorciere 15:00
Lausanne Bleceret, Avenue du Velodrome 16:00
Bern Carparkplatz Neuenfeld, Car Terminal  17:30
Wiedlisbach Baselstrasse 26A 18:00
Olten Rotrist - te dalja e autostrades te rrethi (Valide gjate muajit Korrik & Gusht - E Marte & E Premte) 19:00
Basel Badiche Banhof (Valide gjate muajit Korrik & Gusht - E Marte & E Premte) 18:30
Zurich Bus Station Carparkplatz Sihlquai 20:00
Luzern NeuenKirch Autoban A2, Rastatte Marche 21:00
Bellinzone Marche 22:30
Chiasso Colderio 23:00
St. Gallen Lagetstrasse (Valide gjate muajit Korrik & Gusht - E Marte & E Premte) 18:00
Will CarparkPlatz Allmend 18:30

Nisje nga Kosova

Udhëtime 5 herë në javë

Gjithashtu udhëtime të rregullta 5x në javë me autobus nga Kosova në Zvicër, duke ofruar një zgjidhje të përshtatshme dhe të rehatshme për ata që udhëtojnë mes këtyre destinacioneve dhe orareve:

Vendet e nisjes nga Kosova

Qyteti Vendi i nisjes Ora
Pejë Stacion 06:00
Deçan Te rrethi 05:30
Klinë Nora Market 06:20
Gjakovë Stacion 05:00
Prizren Stacion 06:00
Therandë Stacion 06:30
Malishevë Te rrethi i Banjës 06:45
Komoran Te Kryqi 07:00
Prishtinë Stacion 08:00
Ferizaj Te Hib Petrol(Bibaj) 08:30
Gjilan Hib Petrol 09:30

 

CALL CENTER

Për më shumë informacione për udhëtime me  autobus ose me aeroplan, apo edhe shërbime tjera turistike, ju lutemi na kontaktoni në numrat tonë kujdestar