Pushime

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Udhëtimet

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Ofertat

Oferta të ndryshme për vizita ditore në vendet më atraktive në vend dhe rajon me çmimet më të mira 

Shërbimet

Shërbime cilësore dhe staf i dedikuar për të pfruar cilësi dhe ekselencë të shërbimeve

Rrteh nesh

Sharr Travel si agjenci operon në vend tash e 15 vjet, duke u ofruar klientëve udhëtime dhe pushime të klasit të parë,

Hyrje në sistem

Çasje e kufizuar për agjentët e shitjes. Nëse i keni harruar të dhënat e hyrjes kontaktoni me ne

Rezervo online

Një drejtim Kthyese

Persona të rritur

Femijë (deri 10 vjeç)

Linjat me autobus

shËrbimet tjera

Si dhe udhetime të shumta në disa destinacione  rajonale dhe ndërkombëtare
Shiko të gjitha

 Kontaktoni direkt me shërbimin e kujdesit për klient

+383 44 542 029
+383 49 344 260
+383 38 610 016

Hotelet