Pushime

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Udhëtimet

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Ofertat

Oferta të ndryshme për vizita ditore në vendet më atraktive në vend dhe rajon me çmimet më të mira 

Shërbimet

Shërbime cilësore dhe staf i dedikuar për të pfruar cilësi dhe ekselencë të shërbimeve

Rrteh nesh

Sharr Travel si agjenci operon në vend tash e 15 vjet, duke u ofruar klientëve udhëtime dhe pushime të klasit të parë,

Hyrje në sistem

Çasje e kufizuar për agjentët e shitjes. Nëse i keni harruar të dhënat e hyrjes kontaktoni me ne

Udhëtim në Selanik

VIZITË NJË DITORE NË SELANIK
Nisjet realizohen cdo:

 • Të Premte
 • Të Shtunë
 • Të Diele

Çmimi vetëm 20€ për person (Bileta Kthyese brenda ditës)

 1. Nisja nga Prishtina në 04:00 (stacioni i autobuseve)
 2. Nisja nga Komorani në 03:30 (stacion)
 3. Nisja nga Prizreni në 02:30 (stacion)
 4. Nisja nga Suhareka në  03:00 (stacion)
 5. Nisja nga Peja në 02:00 (stacion)
 6. Nisja nga Gjakova në  02:30 (stacion)
 7. Nisja nga Mitrovica ne 03:00 (stacion)
 8. Nisja nga Vushtrria ne 03:20 ( Restaurant Holiday)

Programi: Vizitë qendrave tregtare COSMOS MALL, pastaj vizitë Shetitorës qendrës së bukur të Selanikut dhe Kalasë së Selanikut.

Oferta vlenë vetëm për ata që janë të pajisur me passaportë.

☎️ Për informata kontaktoni në:
038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, mbrapa stacionit të autobusëve