Pushime

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Udhëtimet

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Ofertat

Oferta të ndryshme për vizita ditore në vendet më atraktive në vend dhe rajon me çmimet më të mira 

Shërbimet

Shërbime cilësore dhe staf i dedikuar për të pfruar cilësi dhe ekselencë të shërbimeve

Rrteh nesh

Sharr Travel si agjenci operon në vend tash e 15 vjet, duke u ofruar klientëve udhëtime dhe pushime të klasit të parë,

Hyrje në sistem

Çasje e kufizuar për agjentët e shitjes. Nëse i keni harruar të dhënat e hyrjes kontaktoni me ne

rezervime me aeroplan

Fluturime
Nga Nisjet Çmimi: Rezervimi
Prishtinë Istanbul Çdo javë 104 eur Rezervo
Prishtinë Berlin Çdo javë 189 eur Rezervo
Prishtinë Verona Çdo javë 159 eur Rezervo
Prishtinë Munchen Çdo javë 120 eur Rezervo
Prishtinë London Çdo javë 220 eur Rezervo
Prishtinë Hamburg Çdo javë 200 eur Rezervo
Prishtinë Hannover Çdo javë 189 eur Rezervo
Prishtinë Basel Çdo javë 132 eur Rezervo
Prishtinë Stuttgart Çdo javë 149 eur Rezervo
Prishtinë Dusseldorf Çdo javë 159 eur Rezervo
Prishtinë Zurich Çdo javë 149 eur Rezervo
Prishtinë Geneve Çdo javë 130 eur Rezervo
Prishtinë Brusseles Çdo javë 135 eur Rezervo