Pushime

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Udhëtimet

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Ofertat

Oferta të ndryshme për vizita ditore në vendet më atraktive në vend dhe rajon me çmimet më të mira 

Shërbimet

Shërbime cilësore dhe staf i dedikuar për të pfruar cilësi dhe ekselencë të shërbimeve

Rrteh nesh

Sharr Travel si agjenci operon në vend tash e 15 vjet, duke u ofruar klientëve udhëtime dhe pushime të klasit të parë,

Hyrje në sistem

Çasje e kufizuar për agjentët e shitjes. Nëse i keni harruar të dhënat e hyrjes kontaktoni me ne

udhËtime grupore

Përjetim i veçantë

Sharr Travel është agjenci turistike, tashmë e specializuar për ofrimin e shërbimeve të udhëtimeve individuale, udhëtime turistike, udhëtimeve grupore për seminare, trajnime, udhëtime studimore grupore. Sharr Travel është liçencuar nga Ministria e Infrastrukturës me liçencë ndërkombëtare për transport të udhëtarëve të tipit "D" dhe posedon një numër të konsiderueshëm të autobusëve dhe minibusëve për organizime të tilla duke përfshirë biznese të vogla dhe të mesme, korporata, agjenci qeveritare, OJQ-ve, nxënësve, studentëve dhe grupe të ndryshme.