Pushime

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Udhëtimet

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Ofertat

Oferta të ndryshme për vizita ditore në vendet më atraktive në vend dhe rajon me çmimet më të mira 

Shërbimet

Shërbime cilësore dhe staf i dedikuar për të pfruar cilësi dhe ekselencë të shërbimeve

Rrteh nesh

Sharr Travel si agjenci operon në vend tash e 15 vjet, duke u ofruar klientëve udhëtime dhe pushime të klasit të parë,

Hyrje në sistem

Çasje e kufizuar për agjentët e shitjes. Nëse i keni harruar të dhënat e hyrjes kontaktoni me ne

pako individuale

Pako për të gjithë

Rezervime me traget për lundrime në  detin Adriatik me anije luksoze Shqipëri, Itali, dhe Malit të Zi me çmime fantastike përmes partnerëve tanë kryesor në fushën e lundrimeve siç janë:

 • STAMBOLL
 • CAPPADOCIA
 • DUBAI
 • ETJ.

 

 • Restorant ne bord
 •  Salle e madhe vetesherbimi
 •  Kuzhine italiane
 •  Bar me shumllojeshmeri antipastash(pica, hot dog, sanduice, embelsira etj.) dhe akullore
 •  Dyqane me nje game te gjere produktesh si parfume, cigare pije alkolike,
 •  Dyqane për suvenire, embelsira, veshje dhe artikuj te ndryshem per dhurata
 •  Argetim: filma dhe makina elektronike per tu argetuar dhe provuar fatin!