Pushime

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Udhëtimet

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Ofertat

Oferta të ndryshme për vizita ditore në vendet më atraktive në vend dhe rajon me çmimet më të mira 

Shërbimet

Shërbime cilësore dhe staf i dedikuar për të pfruar cilësi dhe ekselencë të shërbimeve

Rrteh nesh

Sharr Travel si agjenci operon në vend tash e 15 vjet, duke u ofruar klientëve udhëtime dhe pushime të klasit të parë,

Hyrje në sistem

Çasje e kufizuar për agjentët e shitjes. Nëse i keni harruar të dhënat e hyrjes kontaktoni me ne

autobusa me qira

Për kërkesat tuaja

Në qoftëse ju apo agjencia juaj keni nevojë për autobus apo minibus për ndonjë udhëtim të caktuar, për arsye personale, turistike etj, atëherë ju mund të drejtoheni tek Sharr Travel dhe të merrni autobus me qira.Për çdo kërkesë tuaj ju lutemi të na kontaktoni në numrat tanë ose të na shkruani në email-in [email protected]  ose përmes faqes kontaktuese dhe do të informoheni për detaje të tjera. 

busat

Setra 517 HD
Setra 517 HD
Rezervo
Setra 517 HD
Setra 517 HD
Rezervo
Setra 517 HD
Setra 517 HD
Rezervo

Setra 517 HD

Viti: 2013
Ulëset: 57+2 
Autobusi posedon:  TV, dvd, klime, ulese komode lëvizëse  me mbështetës, wi-fi, aparat për kafe, mbushës për telefon 220w, bagazh të mjaftueshëm,  wc etj. 

Setra 517 HD
Setra 517 HD
Rezervo
Setra 517 HD
Setra 517 HD
Rezervo

Setra 517 HD

Viti: 2013
Ulëset: 57+2 
Autobusi posedon:  TV, dvd, klime, ulese komode lëvizëse, wi-fi, aparat për kafe, mbushës për telefon 220w, bagazh të mjaftueshëm,  wc et

Setra 416 HDH
Setra 416 HDH
Rezervo
Setra 416 HDH
Setra 416 HDH
Rezervo
Setra 416 HDH
Setra 416 HDH
Rezervo
Setra 416 HDH
Setra 416 HDH
Rezervo

Setra 416 HDH

Viti: 2006
Ulëset: 55+2
Autobusi posedon: TV, klimë, wi-fi, aparat per kafe, wc, ulëse komode etj  

Setra 417 GTHD
Setra 417 GTHD
Rezervo
Setra 417 GTHD
Setra 417 GTHD
Rezervo
Setra 417 GTHD
Setra 417 GTHD
Rezervo

Setra 417 GTHD

Viti: 2006
Ulëset: 61+2
Autobusi posedon: TV, klimë, wi-fi, wc, ulëse komode etj  

Setra 417 HDH Euro 5
Setra 417 HDH Euro 5
Rezervo
Setra 417 HDH Euro 5
Setra 417 HDH Euro 5
Rezervo
Setra 417 HDH Euro 5
Setra 417 HDH Euro 5
Rezervo

Setra 417 HDH Euro 5

Viti: 2006
Ulëset: 55+2
Autobusi posedon: TV, klimë, wi-fi, aparat per kafe, wc, ulëse komode etj 

Setra 431 DT
Setra 431 DT
Rezervo
Setra 431 DT
Setra 431 DT
Rezervo
Setra 431 DT
Setra 431 DT
Rezervo
Setra 431 DT
Setra 431 DT
Rezervo
Setra 431 DT
Setra 431 DT
Rezervo
Setra 431 DT.jpg
Setra 431 DT.jpg
Rezervo
Setra 431 DT
Setra 431 DT
Rezervo
Setra 431 DT
Setra 431 DT
Rezervo
Setra 431 DT
Setra 431 DT
Rezervo

Setra 431 DT

Viti: 2007
Ulëset: 80+2
 Autobusi posedon: TV, klimë, mbushës të telefonave, wi-fi, aparat per kafe, wc, ulëse komode 

Travego
Travego
Rezervo
Travego
Travego
Rezervo
Travego
Travego
Rezervo

Travego

Viti: 2002
Ulëset: 51+2 
Autobusi posedon TV, Klime, ulese komode, wi-fi, wc, aparat për kafe etj 

Sprinter 519
Sprinter 519
Rezervo
Sprinter 519
Sprinter 519
Rezervo

Sprinter 519

Viti: 2012
Ulëset: 18
Minibusi posedon: frigorifer, ulëse lëvizëse. klimë, bagazh të mjaftueshëm, tv, dvd
ASB, ESP,  Retarder