Pushime

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Udhëtimet

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Ofertat

Oferta të ndryshme për vizita ditore në vendet më atraktive në vend dhe rajon me çmimet më të mira 

Shërbimet

Shërbime cilësore dhe staf i dedikuar për të pfruar cilësi dhe ekselencë të shërbimeve

Rrteh nesh

Sharr Travel si agjenci operon në vend tash e 15 vjet, duke u ofruar klientëve udhëtime dhe pushime të klasit të parë,

Hyrje në sistem

Çasje e kufizuar për agjentët e shitjes. Nëse i keni harruar të dhënat e hyrjes kontaktoni me ne

Linja KOSOVË - ZVICËR - KOSOVË

DitËt e nisjes nga Zvicra

Nisjet nga Zvicrra realizohen cdo:

  • Të Martë
  • Të Mërkurë
  • Të Enjëte 
  • Të Premte
  • Të Shtunë

Vendet e nisjes nga Zvicra

Qyteti Stacioni Ora
Geneva Place Dorciere 15:30
Lausanne Bleceret, Avenue du Velodrome 17:00
Bern Carparkplatz Neuenfeld, Car Terminal  18:00
Wiedlisbach Baselstrasse 26A 18:30
Olten Busterminal an der Gosgerstrasse beim Banhof 18:00
Basel Badiche Banhof 17:00
Zurich Bus Station Carparkplatz Sihlquai 20:30
Luzern NeuenKirch Autoban A2, Rastatte Marche 21:30
Bellinzone Marche 23:00
Chiasso Colderio 23:30
St. Gallen Lagetstrasse 18:00
Will CarparkPlatz Allmend 18:30

Udhëtimet realizohen me autobusë komod të Sharr Travel, staf profesional e shërbime cilësore.  me pije, kafe e shërbime të tjera gjatë udhëtimit.

REZERVO ONLINE

Ose thirr në telefonat tonë kujdestar

+383 38 610 015
+383 49 610 015
+383 44 610 015

DitËt e nisjes nga Kosova

Nisjet nga Kosova realizohen në këto ditë:

  • Të Martën 
  • Të Mërkurën
  • Të Enjëten
  • Të Premten
  • Të Shtunën

Vendet e nisjes nga Kosova

Qyteti Vendi i nisjes Ora
Pejë Stacion 06:00
Deçan Te rrethi 05:30
Klinë Nora Market 06:20
Gjakovë Stacion 05:00
Prizren Stacion 06:00
Therandë Stacion 06:30
Malishevë Te rrethi i Banjës 06:45
Komoran Te Kryqi 07:00
Prishtinë Stacion 08:00
Ferizaj Te Hib Petrol(Bibaj) 08:30
Gjilan Hib Petrol 09:30

Udhëtimet realizohen me autobusë komod të Sharr Travel, staf profesional e shërbime cilësore.  me pije, kafe e shërbime të tjera gjatë udhëtimit.

Rezervo online

Ose thirr në telefonat tonë kujdestar

+383 38 610 015
+383 49 610 015
+383 44 610 015