Pushime

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Udhëtimet

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Ofertat

Oferta të ndryshme për vizita ditore në vendet më atraktive në vend dhe rajon me çmimet më të mira 

Shërbimet

Shërbime cilësore dhe staf i dedikuar për të pfruar cilësi dhe ekselencë të shërbimeve

Rrteh nesh

Sharr Travel si agjenci operon në vend tash e 15 vjet, duke u ofruar klientëve udhëtime dhe pushime të klasit të parë,

Hyrje në sistem

Çasje e kufizuar për agjentët e shitjes. Nëse i keni harruar të dhënat e hyrjes kontaktoni me ne

OFERTË NË POGRADEC, KORCË,ELBASAN DHE TIRANË

Fundjavë në Pogradec, Strugë & Ohër  2 ditë €55, vetëm me SHARR TRAVEL!

 ➡ 1 Natë, 2 Ditë, vetëm 55€ për person

Nisjet e radhes:

06.04.2024
13.04.2024
20.04.2024


Në çmim përfshihet: ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
• Transportin me autobus komod të Sharr Travel
• Akomodimin në Hotel Pogradec 4* në Pogradec
• Mëngjesi dhe Darka në Hotel
• Shërbimet e pijeve me rastin e udhëtimit
• Vizitohet : Pograceci, Struga, Ohri, St Naumi &Driloni

🕓 Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës
• Prishtinë ora 07:00
• Therandë ora 06:00
• Prizren ora 05:30
• Gjakovë ora 05:00
• Pejë ora 5:30
• Gjilan ora 05:00
• Ferizaj ora 7:30
• Mitrovicë ora 06:00
• Vushtrri ora 06:00

Grupi duhet te behet minimalisht deri 8 persona!

📍Dita I :Darka
• Udhëtimi realizohet përmes kalimit kufitar në Bllacë dhe vazhdimi rrugës për Strugë
• Vizitë Strugë, qytetit dhe burimi i Drinit te Zi
• Vizitë në Oher. Shetitje për rreth liqenit dhe qytetit .
• Vizitë në Shën Neum
• Akomodimi në Hotel Pogradeci.
• Darka në hotel dhe pas darkës me shoqerim me muzik live

📍Dita II :Mëngjesi
• Vizitë Parkut Drilon
• Vizitë qytetit Tiranës
• Nisja për në Prishtinë, arritja rreth orës 22:00

❗ Dokumentet e nevojshme: Letërnjoftim ose Pasaportë


☎️ Për rezervime kontaktoni në:
038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ; ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, Rr. Rreshtanit

REZERVO TANI