Fundjavë në Halkidiki & Selanik | 2 ditë €79

Përshkrimi

Fundjavë në Halkidiki & Selanik 🇬🇷 2 ditë €79 vetëm me SHARR TRAVEL!
➡ 2 Ditë €79, Nisja më 08 Qershor - 09 Qershor 2024

Nisjet e radhës:
▶️ 08.06.2024 - E Shtune.

AEGEAN BLUE HOTEL HALKIDIKI

Aranzhman (Hoteli me transport):

1 Nate / 2 Dite : City View 79.00 Euro BB (fjetje me mengjes)
                             City View 99.00 Euro HB (fjetje me mengjes dhe darke)

 

Oferta përfshinë

Transportin me autobus komod të Sharr Travel

Akomodimi në Aegean Blue Beach Hotel, Halkidiki

Shërbimi në hotel Fjetje me mengjes

Parkim & WIFI

2 ditë / 1 natë për person

79€

Agjenda

Dita 1

 • Pas grubullimit te udhetareve, nisja nga Prishtina ne ora 04:00 (Stacioni i autobusave Prishtine)
 • Ndalesa te shkurta per freskim gjate udhetimit.
 • Vizitë në qendrën tregtare Cosmos
 • Akomodimi në hotel, kohe e lirë për plazh, relaksim dhe fjetje
 • Darka sherbehet tek restorani PIRATES (sipas konceptit HB)

Dita 2

 • Mëngjesi në hotel dhe lirimi i hotelit
 • Ne ora 12:00 nisja për vizitë në qytetin e Selanikut
 • Ndalesa tek White Tower dhe kohe e lire per shetitje individuale.
 • Nisja per Kosove ne ora 16:00 prej White Tower
 • Arritja në Kosovë rreth orës 22:30

  Fund I programit


Galeria

Nuk përfshihet

Darka

CALL CENTER

Për më shumë informacione për udhëtime me  autobus ose me aeroplan, apo edhe shërbime tjera turistike, ju lutemi na kontaktoni në numrat tonë kujdestar