Prishtinë - Shëngjin - Velipojë - Prishtinë

Linja e rregullt ÇDO DITË

Linja e rregullt ÇDO DITË - PRISHTINË ➡️ SHËNGJIN ➡️ VELIPOJË ➡️ PRISHTINË

Shijoni pushimet në Shëngjin & Velipojë me ofertat super speciale të Sharr Travel 🔥

 BILETA KTHYESE 15€  >> Rezervo Online

Nisjet organizohen nga:
Nisja nga Prishtina në ora 05: 00 (stacion)
Nisja nga Theranda në ora 06:00 (stacion)
Nisja nga Prizreni në ora 06:15 (stacion)

Kthimet organizohen nga:
Kthimi nga Shëngjini në 18:00 (stacion),
Kthimi nga Velipoja në ora 17:00.


Vërejtje: Të gjithë klientët që kanë biletat e hapura për kthim nga Shëngjini dhe Velipoja, rezervimi është i obliguar të behet në zyret përkatëse për rezervim te Sika Shëngjin dhe te Stacioni i autobusave Velipojë- 2 ditë para nisjes për kthim!

Udhëtimet realizohen me autobusë komod të Sharr Travel, staf profesional e shërbime cilësore.  me pije, kafe e shërbime të tjera gjatë udhëtimit.

REZERVO ONLINE

Rezervo Online biletën e autobusit Prishtinë - Shëngjin - Velipojë

CALL CENTER

Për më shumë informacione për udhëtime me  autobus ose me aeroplan, apo edhe shërbime tjera turistike, ju lutemi na kontaktoni në numrat tonë kujdestar