Prishtinë-Vlorë- Radhimë - Prishtinë

Linja e rregullt

Linja e rregullt - PRISHTINË ➡️ VLORË ➡️ RADHIMË ➡️ PRISHTINË

Shijoni pushimet në Vlorë & Radhimë me ofertat super speciale të Sharr Travel 🔥

 BILETA KTHYESE 25€  >> Rezervo Online

Nisjet dhe kthimet  realizohen çdo të mërkure, të premte dhe të diele!

Nisjet organizohen nga:

Nisja nga Prishtina në ora 06:30 (stacion)
Nisja nga Theranda në ora 07:10 (stacion)
Nisja nga Prizreni në ora 07:30 (stacion

Kthimet organizohen nga:

Kthimi nga Orikum në 15:20 (stacion)
Kthimi nga Radhima në 15:30 (stacion)
Kthimi nga Vlora në 16:00 (stacion)

Nisja nga Prishtina në ora 06:30 

Rezervimi për kthim është i obliguar!

REZERVO ONLINE

Rezervo Online biletën e autobusit Prishtinë - Vlorë - Radhimë

CALL CENTER

Për më shumë informacione për udhëtime me  autobus ose me aeroplan, apo edhe shërbime tjera turistike, ju lutemi na kontaktoni në numrat tonë kujdestar