Pushime

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Udhëtimet

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Ofertat

Oferta të ndryshme për vizita ditore në vendet më atraktive në vend dhe rajon me çmimet më të mira 

Shërbimet

Shërbime cilësore dhe staf i dedikuar për të pfruar cilësi dhe ekselencë të shërbimeve

Rrteh nesh

Sharr Travel si agjenci operon në vend tash e 15 vjet, duke u ofruar klientëve udhëtime dhe pushime të klasit të parë,

Hyrje në sistem

Çasje e kufizuar për agjentët e shitjes. Nëse i keni harruar të dhënat e hyrjes kontaktoni me ne

LINJA PRISHTINË - TIRANË - PRISHTINË

ÇDO DITË

Vendet dhe orari i nisjeve nga Kosova

Qyteti: Data: Paradite: Pasdite
Prishtinë Çdo ditë 06:30 17:00
Fushe Kosove Çdo ditë 06:40 17:10
Sllatine Çdo ditë 06:50 17:20
Komoran Çdo ditë 07:00 17:30
Arllat Çdo ditë 07:05 17:40
Malisheve Çdo ditë 07:10 17:50
Suhareke Çdo ditë 07:20 18:00
Prizren Çdo ditë 07:45 18:30
Rezervoni në linjat perkatëse REZERVO REZERVO

Udhëtimet realizohen me autobusë komod të Sharr Travel, staf profesional e shërbime cilësore. Per me shume info thirr në telefonat tonë kujdestar

+383 38 610 015
+383 49 610 015
+383 44 610 015

Çdo ditË

Vendet dhe orari i nisjeve nga Shqipëria

Qyteti: Data: Paradite: Pasdite
Mali Robit Çdo ditë 08:30 15:45
Golem Çdo ditë 08:35 15:50
Durrës Çdo ditë 09:00 16:30
Tiranë Çdo ditë 10:00 18:00
Rinas Çdo ditë 10:15 18:15
Milot Çdo ditë 10:40 18:50
Rezervoni në linjat perkatëse REZERVO REZERVO

Udhëtimet realizohen me autobusë komod të Sharr Travel, staf profesional e shërbime cilësore. Per me shume info thirr në telefonat tonë kujdestar

+383 38 610 015
+383 49 610 015
+383 44 610 015