Pushime

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Udhëtimet

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Ofertat

Oferta të ndryshme për vizita ditore në vendet më atraktive në vend dhe rajon me çmimet më të mira 

Shërbimet

Shërbime cilësore dhe staf i dedikuar për të pfruar cilësi dhe ekselencë të shërbimeve

Rrteh nesh

Sharr Travel si agjenci operon në vend tash e 15 vjet, duke u ofruar klientëve udhëtime dhe pushime të klasit të parë,

Hyrje në sistem

Çasje e kufizuar për agjentët e shitjes. Nëse i keni harruar të dhënat e hyrjes kontaktoni me ne

Ku ndodhemi

Prishtinë

Bulveardi Bill Klinton nr.16
Prishtinë Kosovë 
10000

Kontakt

Tel: + 383 (0) 38 610 015
Tel: + 383 (0) 38 610 016
Tel: + 383 (0) 38 610 017
Tel :+ 383 (0) 49 344 260
 

Prizren

Rruga De Rada
Përballë stacionit të autobusëve 
24000

Kontakt

Tel:   + 383 (0) 29 224 016
Tel : + 383 (0) 45 856 228