Pushime

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Udhëtimet

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Ofertat

Oferta të ndryshme për vizita ditore në vendet më atraktive në vend dhe rajon me çmimet më të mira 

Shërbimet

Shërbime cilësore dhe staf i dedikuar për të pfruar cilësi dhe ekselencë të shërbimeve

Rrteh nesh

Sharr Travel si agjenci operon në vend tash e 15 vjet, duke u ofruar klientëve udhëtime dhe pushime të klasit të parë,

Hyrje në sistem

Çasje e kufizuar për agjentët e shitjes. Nëse i keni harruar të dhënat e hyrjes kontaktoni me ne

SELANIK, FUNDJAVA 2 NeTË / 3 DITË

OFERTË 2 NETË / 3DITË

 Hotel Rotonda → 2 netë | 3 ditë  | cmimet fillojne nga 80  per person 

Hotel Athina   → 2 netë | 3 ditë | 69 € per person

Akomodim + Mengjes

 • Të përfshira në çmim:
 • Akomodimi në Hotel Rotonda / Hotel Athina 
 • Shërbimi në hotel Fjetje me mengjes
 • Parkim & WIFI

Transporti Vajtje Ardhje - Pagese shtese 30 € personi

Çmimet janë momentale & vendet e limituara!

 • Nisja nga Prishtina në......................04:00 (stacion)
 •  Nisja nga Komorani në....................03:30 (stacion)
 •  Nisja nga Prizreni në........................03:00 (stacion)
 •  Nisja nga Suhareka në.....................03:15 (stacion)
 • Nisja nga Mitrovica në......................03:00 (stacion)
 • Nisja nga Vushtrria në......................03:20 (stacion)

 

Dita 1 : Pas grumbullit te udhetareve, nisja nga Prishtina ne ora 4:00 (Stacioni  i autobuasve Prishtine), ndalesa ter shkurta per freskim gjate udhetimit. Arritja ne Selanik ne ora 11:00 ( me kohe lokale greke, varesisht nga proceduirat  kufitare ) .Nalesa e pare tek Hotel Rotonda dhe White Tower, per ju qe nuk deshironi te vizitoni qendren tregtare Cosmos. Vazhdimi i rrugetimit per ne qendren tregtare Cosmos (qendrim 2ore). Ne kthim ndalese tej Hotel athina per akomosim ne hotel (per grupin specifik). Kohe per te pushuar ne hotel . (Ne ora 17:00 transfer i grupit nga Athina Airport Hotel per ne qendre te Selanikut. Ne ora 21:30 kthimi i grupit nga White Tower per ne Athina Airport Hotel ) . Rrugetimi vazhdon per ne qender te Selanikut dhe kohe e lire per ta shijuar perendimin e diellit prane pedonales kryesore te Selanikut. Ndalesa per zbritje tek White Tower dhe Hotel Rotonda . Akomodimi ne hotel dhe fjetja .

Dita 2 :  Nga ora 08:00-10:00 mengjesi ne hotel, dalja nga hoteli ne ora 11:00 . Eksukrzion ne destinacionet piktoreske rajonale te Selanikut (11:00-15:00), kthimi tek White Tower dhe kohe e lire per shetitje individuale.  Opcionale : Kthimi i grupit apo individeve tek Athina Airport Hotel . Ne ora 17:00 transfer i grupit nga Athina Airport Hotel per ne qender te Selanikut. Ne ora 21:30 kthimi i grupit nga White Tower per ne Athina Airport Hotel . Akomodimi ne hotel dhe fjetja .

Dita 3 :  Nga ora 8:00-10:00 mengjesi ne hotel,  dalja nga hoteli ne ora 11:00, vazhdimi i rrugetimit per ne qendren tregtare Cosmos (qendrim 2ore), kthimi tek White Tower edhe kohe e lire per shetitje individuale. Nisja per Kosove ne ora 17:00 prej White Tower dhe  17:30 Hotel Rotonda . Arritja ne Prishtine ne ora 22:00 (varesisht nga procedurat kufitare ).

Info shtese : Nadelsat per zbritje : Hotel Rotonda dhe White Tower (prane detit). Vendosja ne hotel sipas disponueshmerise se dhomave te hershme .  

☎️ Për rezervime kontaktoni në:

 • 038/610015;
 • 049/610015;
 • 044/610015;
 • 044/542029 (viber);
 • Prizren 029/224016 ;

ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, Rr. Rreshtani

HOTEL ROTONDA :

HOTEL ATHINA :