Festo Bajramin në Ulqin | 4 ditë €145

Përshkrimi

FESTO BAJRAMIN NE HOTEL LAGUNA - ULQIN 😎🌊🏝
✅ 4 DITË 145€ PËR PERSON

Check-in: 14 - 17 Qershor 2024 / 3 NETE / 4 DITE

Oferta përfshinë

Udhëtimin me autobus komod te Sharr Travel

Akomodimin në Hotel Laguna, Ulqin (Plazha e Madhe)

Mëngjes dhe darkë

Çadrat plazh

Pijet, ëmbëlsirat dhe shërbimet e tjera gjatë udhëtimit

4 ditë 3 natë për person

145€

Agjenda

Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës

•Nisja nga Prishtina në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Theranda në 07:15 (te stacioni)
• Nisja nga Prizreni në 07:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjakova në 07:00 (te stacioni)
• Nisja nga Peja në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjilani në 05:00 (te stacioni)
• Nisja nga Ferizaji në 05:50 (te Hib Petrol)
• Nisja nga Mitrovica në 05:30 (te stacioni)
• Nisja nga Malisheva në 06:50 (autostradë)
• Nisja nga Komorani në 06:45 (te kryqi)

Grupi duhet te behet minimalisht deri 8 persona!Galeria

Nuk përfshihet

Elementet qe nuk perfshihen

CALL CENTER

Për më shumë informacione për udhëtime me  autobus ose me aeroplan, apo edhe shërbime tjera turistike, ju lutemi na kontaktoni në numrat tonë kujdestar