Pushimet në KSAMIL | 4 ditë €99

Përshkrimi


Pushimet në KSAMIL ☀️ 4 ditë €99 (BB), vetëm me SHARR TRAVEL
➡ 4 Ditë €99, Nisja më 05 Qershor - Kthimi më 09 Qershor

⋙ Fjetje me mëngjes: 99€ (BB)
⋙ Mëngjes & Darkë: 139€ (HB)

Nisjet e radhës:
▶️ 05.06.2024 - E Merkure, Ora: 23:00
▶️ 12.06.2024 - E Merkure , Ora: 23:00

Oferta përfshinë

Udhëtimin me autobus komod te Sharr Travel

Akomodimin në Hotel Ilio, Ksamil

Mëngjes

Darka (nese eshte perzgjedh Half Board)

Pishina e jashtme

Pijet, ëmbëlsirat dhe shërbimet e tjera gjatë udhëtimit

4 ditë 3 natë/ për person

99€

Agjenda

Nisja nga Prishtina bëhet në ora 23:00, kthimi nga Ksamil në ora 15:00 Galeria

Nuk përfshihet

Darka

Shezllonat

CALL CENTER

Për më shumë informacione për udhëtime me  autobus ose me aeroplan, apo edhe shërbime tjera turistike, ju lutemi na kontaktoni në numrat tonë kujdestar