Vlorë & Berat - Regina Hotels | 3 ditë €115

Përshkrimi

Vikendi në Vlorë - Regina Hotels ☀️ 3 ditë €115, vetëm me SHARR TRAVEL!
➡ 3 Ditë €115, Nisja më 31 Maj - 02 Qershor 2024

Nisjet e radhës:
▶️ 31.05.2024 - E Premte,
▶️ 07.06.2024 - E Premte.📍 Hotel Regina Blue - Radhime
→ 2 netë | 3 ditë | €115 per person
🏨 Akomodim + Mengjes + Darke

Oferta përfshinë

Transportin me autobus komod të Sharr Travel

Akomodimin në Regina Hotel Group

2 mëngjese dhe 2 darka

Muzike Live 

Shërbimet e pijeve me rastin e udhëtimit

3 ditë / 2 netë për person

115€

Agjenda

Dita 1

 • Nisja nga Prishtina të Premten në ora 06:30, Vazhdimi i rrugës kah autostrada, pauzë gjatë rrugës sipas kërkesave .
 • Nisja për vizitë qytetit të Një mbi Një dritareve të Beratit, vizitë Kalasë të Beratit.
 • Vazhdim i rrugës për ne hotel.
 • Darka në hotel, muzikë live. Relaksim, fjetje.

Dita 2

 • Mëngjesi ne Hotel Regina Blue- Vlorë. Nisja për vizitë në Kalanë e Kaninës.
 • Pastaj vazhdim i rrugës për vizitë në Muzeun Pavarsia dhe Sheshin e Flamurit..
 • Vazhdim i rrugës për ne hotel.
 • Darka në hotel, Relaksim, fjetje.

Dita 3

 • Mëngjesi ne hotel . Nisja per vizitë të qytetit të bukur të Tiranës.
 • Vazhdim i rrugës për Kosovë.
 • Arritja në Kosovë rreth orës 22:00.


Galeria

Nuk përfshihet

Pishina Dimerore (SPA)

CALL CENTER

Për më shumë informacione për udhëtime me  autobus ose me aeroplan, apo edhe shërbime tjera turistike, ju lutemi na kontaktoni në numrat tonë kujdestar