Vizitë ditore në Selanik

Përshkrimi

Vetem me Sharr Travel, vizitë njëditore ne Selanik - Greqi
Nisje çdo të Shtunë dhe të Diele
Çmimi vetëm 20€ për person (Bileta Kthyese)

PRISHTINË - SELANIK - PRISHTINË
Nisja nga Prishtina ne ora 4:00 nga (stacioni i autobusave)
Kthimi nga Selaniku ne ora 19:00

→ Nisja nga Prishtina në 04:00 (stacion)
→ Nisja nga Komorani në 03:30 (stacion)
→ Nisja nga Prizreni në 03:00 (stacion)
→ Nisja nga Suhareka në 03:15 (stacion)
→ Nisja nga Mitrovica në 03:00 (stacion)
→ Nisja nga Vushtrria në 03:20 (stacion)

Oferta përfshinë

Udhëtimi realizohet me VIP Bus!

Vizitat

Bileta Kthyese për person

20€

Agjenda

Programi

  • Vizitë Shetitorës dhe qendrës së bukur të Selanikut dhe Kalasë së Selanikut,
  • Pastaj vizitë qendrave tregtare COSMOS MALL etj.


Galeria

Nuk përfshihet

Akomodimin ne Hotel

CALL CENTER

Për më shumë informacione për udhëtime me  autobus ose me aeroplan, apo edhe shërbime tjera turistike, ju lutemi na kontaktoni në numrat tonë kujdestar