Makarska, Dubrovnik, Split, Trogir, Tivat | 4 ditë €275

Përshkrimi

Vikendi në Makarska, Dubrovnik, Split, Trogir, Tivat   

Periudhat: 

 • 13 – 16.06.2024               275.00 Euro per person
 • 20 – 23.06.2024              305.00 Euro per person
 • 27 – 30.06.2024              335.00 EURO per person

Nisjet me 12, 19 dhe 26 Qershor ne ora 23:00 nga Prishtina dhe 24:00 nga Prizreni

Akomodimi ne MAKARSKA SUNNY RESORT 3* Makarska.

Koncepti: SUNNY CONCEPT (Fjetja, Mëngjesi me “Brunch” 07:00 – 13:00 dhe Darka.
                        Pije nga makinat automatike gjate mengjesit dhe “Brunch” 07:00-13:00
                        Cmimi perfshin edhe taksen ambientaliste

Vizitohen:
📍Dubrovnik
📍Makarska
📍Split
📍Trogir
📍Tivat

Oferta përfshinë

Udhëtimin me autobus komod te Sharr Travel

Akomodimin në MAKARSKA SUNNY RESORT 3*

3 Nete / 4 Dite.

Fjetje me mengjes me konceptin “Brunch”, Darka.

Pijet, ëmbëlsirat dhe shërbimet e tjera gjatë udhëtimit

4 ditë 3  netë / për person

275€

Agjenda

Dita 1

 • Nisja nga Prishtina ne oren 23:00 me date 12 Qershor 2024 dhe Prizreni ne 00:00 (mesnate) 
 • Vazhdimi i rruges Shkoder-Mali i Zi-Kroaci, per ne Dubrovnik.
 • Vizite qytetit te bukur te Dubrovnikut (3 ore).
 • Vazhdimi i rruges per Makarska pergjat bregdetut te bukur Dalmat.
 • Akomodimi ne Makarska Sunny Resort 3* / Makarska.
 • Kohe e lire.Darka ne hotel.Fjetja.

Dita 2

 • Pas mëngjesit, dalja nga hoteli dhe nisja ne ora 08:30 për vizitë Splitit dhe Trogirit ne menyre te organizuar me autobus te Sharr Travel. Spliti dhe Trogiri jane dy qytetet me te bukura dhe joshese per turistat nga mbare bota, menjiher pas Dubrovnikut. Spliti ka qene edhe qerdhja e Perandorit Ilir Dioklecian dhe iniciatori I ndertimit te pallatit te famshem qe mban emrin e tij (Diocletian Palace) Shek. III PK
 • Ne oret e pasdites kthimi ne Makarska Sunny Resort 3* / Makarska. 
 • Darka ne hotel. Fjetja

Dita 3

 • Kohe e lire per te shijuar Makarska Sunny Resort 3* me aktivitete te ndryshme rekreative.
 • Darka ne hotel. Fjetja

Dita 4

 • Mengjesi ne hotel. Dalja nga hoteli ne ora 09:00.
 • Vazhdim i rruges dhe ndalesa per vizite qytetit ekskluziv Tivat (portit te njohur “Porto Montenegro” ku jane ankoruar jahtat private te te pasurve nga mbare bota).
 • Pas perfundimit te programeve turistike nisja per Kosove.
 • Arritja ne Prishtine rreth ores 22:00-23:00.


Galeria

Nuk përfshihet

Elementet qe nuk perfshihen

CALL CENTER

Për më shumë informacione për udhëtime me  autobus ose me aeroplan, apo edhe shërbime tjera turistike, ju lutemi na kontaktoni në numrat tonë kujdestar