Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vlorë

Hotel Coral - Radhimë

Maj

Cmimi për persona..............................................................................30€

Qershor

5 DIT QENDRIM E DIEL - E PREMTE

Dhomë dyshe ........................................................................................42€
Dhomë treshe........................................................................................40€
Apartament 4 persona......................................................................36€
Apartament 5 persona me ndarje..............................................34€ 

4 DIT QENDRIM (E PREMTE - E DIEL)

Dhomë dyshe ........................................................................................46€
Dhomë treshe........................................................................................42€
Apartament 4 persona......................................................................38€
Apartament 5 persona me ndarje..............................................34€ 

Korrik

Dhomë dyshe ........................................................................................52€
Dhomë treshe........................................................................................47€
Apartament 4 persona......................................................................42€
Apartament 5 persona me ndarje..............................................37€ 

Gusht

Dhomë dyshe ........................................................................................66€
Dhomë treshe........................................................................................56€
Apartament 4 persona......................................................................53€
Apartament 5 persona me ndarje..............................................49€ 

Shtator

Dhomë dyshe ........................................................................................42€
Dhomë treshe........................................................................................37€
Apartament 4 persona......................................................................34€
Apartament 5 persona me ndarje..............................................34€ 

Cmimet janë për person
Në çmim përfshihet mëngjesi dhe darka, çadrat në plazh si dhe përdori i pishinës
Fëmijët 0-6 vjeç gratis, 6-12 vjeç 50%

Hotel Regina Blue 5* - Radhimë

01 - 31 Maj

Cmimi për person BB.........................................................................30€
Cmimi për person HB........................................................................35€ 

QERSHOR

5 DIT QENDRIM E DIEL - E PREMTE

Cmimi për person HB..........................................................................35€
(+5 euro për person me pamje nga deti)

4 DIT QENDRIM E PREMTE - E DIEL

Cmimi për person HB..........................................................................40€
(+5 euro për person me pamje nga deti)

1 Korrik - 15 Shtator

Minimumi i qendrimit 3 net 

Dhomë dyshe me mengjes............................................................45

Dhomë dyshe me mëngjes dhe darkë...................................55€

Dhomë treshe me mëngjes..........................................................40

Dhomë treshe me mëngjes dhe darkë....................................50€

Dhomë dyshe me mëngjes, drekë dhe darkë....................65€

Dhomë treshe me mëngjes, drekë dhe darkë...................60€

Oferte speciale nga data 11 Shtator - 30 Shtator:

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë gjatë diteve të javës....45

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë gjatë vikendit...................48

(+5 euro për person me pamje nga deti)

Në çmim përfshihen edhe çadrat në plazh dhe përdorimi i pishinës

0 - 3.99 vjeç (me dy të rritur) - falas
4 -  11.99 vjeçtë rritur) - 50% zbritje
12 vjeç + konsiderohet i rritur

Udhëtimi me anije 15 euro, drka ne anije +10 euro 

Hotel Regina City

01 - 31 Maj

Cmimi për person BB..........................................................................30€
Cmimi për person HB.........................................................................35€ 

5 DIT QENDRIM E DIEL - E PREMTE

Cmimi për person HB..........................................................................35€
(+5 euro për person me pamje nga deti)

4 DIT QENDRIM E PREMTE - E DIEL

Cmimi për person HB..........................................................................40€
(+5 euro për person me pamje nga deti)

1 Korrik - 30 Gusht 

Minimumi i qendrimit 3 net 

Dhomë dyshe me mengjes............................................................40

Dhomë dyshe me mëngjes dhe darkë...................................50€

Dhomë treshe me mëngjes..........................................................35

Dhomë treshe me mëngjes dhe darkë....................................45€

Dhomë dyshe me mëngjes, drekë dhe darkë....................60€

Dhomë treshe me mëngjes, drekë dhe darkë...................55€

Shtator

Cmimi për person BB..........................................................................36€
Cmimi për person HB.........................................................................46€ 

Në çmim përfshihen edhe çadrat në plazh dhe përdorimi i pishinës

0 - 3.99 vjeç (me dy të rritur) - falas
4 - 11.99 vjeç (me dy të rritur) - 50% zbritje
12 vjeç + konsiderohet i rritur

Udhëtimi me anije 15 euro, drka ne anije +10 euro 

Hotel Regina Garden 4*

01 - 31 Maj

Cmimi për person BB.........................................................................30€
Cmimi për person HB.........................................................................35€ 

5 DIT QENDRIM E DIEL - E PREMTE

Cmimi për person HB..........................................................................35€

4 DIT QENDRIM E PREMTE - E DIEL

Cmimi për person HB..........................................................................40€


01 Korrik - 31 Gusht

Minimumi i qendrimit 3 net 

Cmimi për person me mëngjes......................................................35€

Cmimi për person HB.........................................................................45€

Cmimi për person FB.........................................................................55€

Shtator

Cmimi për person BB..........................................................................28€
Cmimi për person HB.........................................................................36€ 

Në çmim përfshihen edhe çadrat në plazh 

0 - 3.99 vjeç (me dy të rritur) - falas
4 - 11.99 vjeç (me dy të rritur) - 50% zbritje
12 vjeç + konsiderohet i rritur

Udhëtimi me anije 15 euro, drka ne anije +10 euro 

Hotel Roi

Gusht

Dhomë dyshe ........................................................................................46€
Dhomë treshe........................................................................................41€
Apartament 4 persona......................................................................36€
Apartament 5 persona me ndarje..............................................36€ 

Shtator

Dhomë dyshe ........................................................................................36€
Dhomë treshe........................................................................................31€
Apartament 4 persona......................................................................26€
Apartament 5 persona me ndarje..............................................26€ 

Në çmim përfshihet mëngjesi dhe darka, çadrat në plazhë

Hotel Olympia Village - Radhimë

5 DIT QENDRIM E DIEL - E PREMTE

Cmimi për person HB..........................................................................32€

4 DIT QENDRIM E PREMTE - E DIEL

Cmimi për person HB..........................................................................35€

Gusht

Cmimi për person me mëngjes ..................................................30€

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë............................40€

Shtator

Cmimi për person me mëngjes ..................................................25€

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë............................35€

Cmimi për person me mëngjes, drekë dhe darkë ............45€

Në çmim përfshihet pishina dhe çadrat
Fëmijët 0-4 vjeç janë pa pagesë
Fëmijët 4-12 vjeç janë me -50%

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook