Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel:  (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vlorë

Hotel Regina City - Vlorë

01 - 14 Qershor

Cmimi për person HB........................................................... 45€

15 - 30 Qershor

Cmimi për person HB........................................................... 68€

01 Korrik - 14 Korrik

Cmimi për person HB .......................................................... 85€

15 Korrik - 22 Korrik

Cmimi për person HB .......................................................... 72€

23 korrik  - 30 Shtator

Cmimi për person ne dhome dyshe HB ........................ 85€

Cmimi për person ne dhome dyshe FB ........................ 95

Cmimi për person ne dhome treshe  HB ........................ 70

Cmimi për person ne dhome treshe FB ........................ 85

Junior Suite (2 persona)BB.................................................160€
Suita (2 persona)BB................................................................200€
Dhoma katërshe BB...............................................................150€

 01 shtator- 23 shtator

Cmimi për person BB .................................. 50€

Cmimi për person HB .................................. 70€

23 shtator- 30 shtator

Cmimi për person BB .................................. 40€

Cmimi për person HB .................................. 60€

Në çmim përfshihet:
• Pishina
• WI-Fi
• Parkingu

Cmimet jane per person

0 - 3.99 vjeç (me dy të rritur) - falas
4 -  11.99 vjeç (me dy të rritur) - 50% zbritje
12 vjeç + konsiderohet i rritur

Pishtina dhe cadrat 
Dhoma me pamje nga deti: +10€ për natë
Shujta shtesë: 20€ për person

Hotel Regina Blue - Radhimë

01 - 15 Qershor

Cmimi për person HB........................................................... 45€

15 - 30 Qershor

Cmimi për person  All Inclusive..................................... 80€

Minimumi qendrimit 2 net

01 Korrik - 14 korrik

Cmimi për person All Inclusive .................................. 110€

15 Korrik - 31 Gusht

Cmimi për person  All Inclusive .............................. 120€
Junior Suite  All Inclusive.............................................295
Suita  All Inclusive............................................................380
Double deluxe private pool.........................................320

 01 shtator- 10 shtator

Cmimi për person All Inclusive .................................. 90€

10 shtator- 23 shtator

Cmimi për person All Inclusive .................................. 80€

23 shtator- 30 shtator

Cmimi për person All Inclusive .................................. 70

Cmimet jane per person

0 - 3.99 vjeç (me dy të rritur) - falas
4 -  11.99 vjeç (me dy të rritur) - 50% zbritje
12 vjeç + konsiderohet i rritur

Pishtina dhe cadrat. Per Suita (cmimi për suitë ose junior suitë)
Dhoma me pamje nga deti: +10€ per natë
Shujta shtesë: 20€ për person

Hotel Regina Garden

01 - 30 Qershor

Cmimi për person BB............................................................ 35€
Cmimi për person HB............................................................50€

01 Korrik - 30 Gusht 

Cmimi për person BB në dhomë dyshe....................... 55€
Cmimi për person HB në dhomë dyshe........................70€
Cmimi për person BB në dhomë treshe........................50€
Cmimi për person HB në dhomë treshe.......................65

Junior Suite (2 persona)BB..................................................130€
Apartamenti BB........................................................................160€

01 shtator- 30 shtator

Cmimi për person BB ..................................35€

Cmimet jane per person

0 - 3.99 vjeç (me dy të rritur) - falas
4 -  11.99 vjeç (me dy të rritur) - 50% zbritje
12 vjeç + konsiderohet i rritur

Dhom me pamje nga deti:  +10€ për natë
Shujta shtesë: 20€ për person

Hotel Adea

Qershor

                                                                                      HB              FB

Cmimi për person (dhomë standarde).................... 40€...............55€
Cmimi për person (dhome premium)........................50€..............60€

Korrik 

                                                                                      HB              FB

Cmimi për person (dhomë standarde).................... 55€...............65€
Cmimi për person (dhome premium)........................60€..............70€

1-24 Gusht 

                                                                                      HB              FB

Cmimi për person (dhomë standarde).................... 60€...............70€
Cmimi për person (dhome premium)........................65€..............75€

 25-31 Gusht 

                                                                                      HB              FB

 Cmimi për person (dhomë standarde).................... 55€...............65€
 Cmimi për person (dhome premium)........................60€..............70€

          1- 10 Shtator                                                       HB              FB

Cmimi për person (dhomë standarde).................... 50€...............55€
Cmimi për person (dhome premium)........................55€..............60€

 11- 30 Shtator                                                       HB              FB

Cmimi për person (dhomë standarde).................... 45€...............50€
Cmimi për person (dhome premium)........................50€..............60€

Fëmijët 0 - 4.99 vjeç gratis
Fëmija i dytë 0 - 4.99 vjeç - 70% zbritje
Fëmijët 5 - 10.99 - 50% zbritje

Cadrat në plazh në çmim

Hotel Kraal

13 Qershor - 10 Korrik

Cmimi për person me mengjes dhe darkë.................................. 68€
Cmimi për person me mëngjes, drekë dhe darkë.....................88€

11 Korrik - 31 Gusht 

Cmimi për person me mengjes dhe darkë.................................. 94€
Cmimi për person me mëngjes, drekë dhe darkë....................110€

1 Shtator - 15 Shtator 

Cmimi për person me mengjes dhe darkë.................................. 63€
Cmimi për person me mëngjes, drekë dhe darkë....................76€

16 Shtator - 30 Shtator 

Cmimi për person me mengjes dhe darkë.................................. 55€
Cmimi për person me mëngjes, drekë dhe darkë....................68€

Fëmijët 0 - 3.99 vjeç gratis
Fëmijët 4 - 11.99 vjeç -50% zbritje

Në çmim përfshihen çadrat në plazh, pishina dhe parkingu

Hotel Olympia

01 Maj - 30 Qershor 

Cmimi për person HB.............................................................................. 50

01 Korrik - 12 korrik

Cmimi për person HB.............................................................................. 72

13 Korrik - 31 Gusht 

Cmimi për person HB.............................................................................. 75

15 Shtator  - 30 Shtator 

Cmimi për person HB.............................................................................. 48

Fëmijët 0 - 2.99 vjeç gratis
Fëmijët 3 - 11.99 vjeç -50% zbritje

Plazhi (çadrat + shezllonet), parkimi, akses në pisha, wi - fi janë të përfshira në çmim

Villa Olympia

01 Maj - 30 Qershor 

Cmimi për person HB.............................................................................. 42

01 Korrik - 12 korrik

Cmimi për person HB.............................................................................. 57

13 Korrik - 31 Gusht

Cmimi për person HB.............................................................................. 58

1-15 Shtator 

Cmimi për person HB.............................................................................. 48

15-30 Shtator 

Cmimi për person HB.............................................................................. 38

Fëmijët ofertë 0 - 2.99 vjeç gratis
Fëmijët 3 - 11.99 vjeç -50% zbritje

Plazhi (çadrat + shezllonet), parkimi, akses në pisha, wi - fi janë të përfshira në çmim

Hotel Hana - Vlorë

01 - 31 Maj

Cmimi për person HB.............................................................................. 35€

01 - 30 Qershor

Cmimi për person HB.............................................................................. 35€

Korrik - Gusht 

Cmimi për person HB në dhome standarde............................... 44€
Cmimi për person HB në dhomë me pamje nga deti.............54

01 - 30 Shtator

Cmimi për person HB.............................................................................. 35€

Fëmijët 0 - 4 vjeç gratis
Fëmijët 4 -  11.99 vjeç - 50% zbritje
Cadrat në plazh në çmim

Ne cmim perfshihet mengjesi dhe darka 

Hotel Coral - Radhimë

Qershor

Dhoma dyshe.............................................................................. 48€
Dhoma treshe..............................................................................43€
Apartament 4 persona...........................................................38€
Apartamend 5 persona..........................................................38

Korrik

Dhoma dyshe.............................................................................. 70€
Dhoma treshe..............................................................................65€
Apartament 4 persona...........................................................60€
Apartamend 5 persona..........................................................50

Gusht

Dhoma dyshe.............................................................................. 75€
Dhoma treshe..............................................................................65€
Apartament 4 persona...........................................................60€
Apartamend 5 persona..........................................................55

01 - 15 Shtator

Dhoma dyshe.............................................................................. 48€
Dhoma treshe..............................................................................43€
Apartament 4 persona...........................................................38€
Apartamend 5 persona..........................................................38

Cmimet janë për person
Në çmim përfshihet mëngjesi dhe darka, çadrat në plazh si dhe përdorimi i pishinës
Fëmijët 0 - 5.99 vjeç gratis, 6 - 11.99 - 50%

AG Hotel - Radhimë

01 - 30 Qershor

Cmimi për person BB dhoma superiore me pamje anesore nga deti................................................ 35€

01 - 31 Korrik

Cmimi për person BB dhoma superiore me pamje anesore nga deti................................................ 48€

01 - 31 Gusht

Cmimi për person BB dhoma superiore me pamje anesore nga deti................................................ 50€

Fëmijët 0 - 4 vjeç gratis
Fëmijët 4 -  11.99 vjeç - 50% zbritje
Cadrat në plazh në çmim

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME Durrës ME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook