Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vizitë një ditore te Lumi i Shalës

Vizitë një ditore te Lumi i Shalës

 Nisjet çdo të shtunë dhe të diele

 Nisja nga Prishtina: 06:00 (stacion)
• Nisja nga Komorani:06:30 (te kryqi)
• Nisja nga Suhareka: 06:50 (stacion)
• Nisja nga Prizreni: 07:20 (stacion)
• Nisja nga Gjakova: 08:00 (Rrethi ne hyrje te qytetit)

Cmimi: 16 Euro / person

Çmimi përfshinë:
Transportin me autobus vajtje-ardhje
Transporti me varkë Fierzë-Lumi i Shalës - Fierzë

📌 Agjenda e ditës:

🕗9:30 - Arritja ne Fierzë
🕗10:15 - Lundrimi me varkë dhe shijimi i natyrës tek Lumi i Shalës
🕗12:30 - Ecje përgjatë lumit për të arritur tek Parku i Blinit dhe restorantet e zonës 
🕗14:00 - Qëndrimi tek Lumi i Shalës, mundësia për të 
bërë plazh tek lumi
🕗16:00 - Lundrimi për kthim në Fierzë
🕗18:00 - Kthimi për në Kosovë

 Sugjerohet te mirren me vete:

👟 Sandale plazhi
👙 Rroba plazhi
👕 Maicë
👚 Bluzë nëse merr më freskët gjatë kthimit
🥤 Ujë

Vërejtje: Letërnjfotimin valid ose pastaportën!

📞Rezervimet bëhen në tel 044 & 049 & 038 / 610-015

                                                    Përjeto kënaqesinë me ''Sharr Travel'' 

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook