Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel:  (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vizitë një ditore në Vlorë - 28 Nëntori

Vizitë një ditore në Vlorë- 28 Nëntori

Festo 28 Nëntorin në Vlorë - udhëtim brenda ditës   

Me rastin e 28 Nëntorit ju ftojme të festoni me ne në udhetimin tonë brenda ditës ne qytetin e bukur të Vlorës. 

➱ Qëndrimi: 1 ditë → Çmimi: 25 € /bileta kthyese për person 

► Nisja me datën:  28 Nëntor  (E Marte)

Në çmim përfshihet:
• Udhëtimin me autobus komod të Sharr Travel
• Pijet, ëmbëlsirat dhe shërbimet e tjera gjatë udhëtimit
• Vizitë Vlorës , shtëpisë së Pavarësisë në Vlorë, pjesmarrje ne koncertin në Vlorë

 🕓 Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës

• Nisja nga Prishtina në 05:00 (te stacioni)
• Nisja nga Komorani në 05:20 (te Kryqi)
• Nisja nga Malisheva në 05:30 (te Banja)
• Nisja nga Theranda në 05:45 (stacion)
• Nisja nga Prizreni në 06:00 (stacion)

AGJENDA E UDHËTIMIT:

Pas grumbullimit të udhëtarëve nga qytetet përkatëse, vazhdimi i rrugës, pushim gjatë rrugës në autostradë. Në orën 11:00 arritja në Vlorë. Pjesmarrje në koncertin qe organizohet nga Bashkia e Vlorës për nder të Festes së 28 Nëntorit. Në ora 16:00 nisja për Kosovë. Rreth orës 22:00 arritja në Kosove.

 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME Durrës ME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook