Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vizitë një ditore në Valbonë

🍀 Vikend Relaksues në Bukuritë Mahnitëse të Valbonës

 VIZITË NJË DITORE NË VALBONË

Nisja të shtunën dhe të dielen
BILETA KTHYESE 10€

• Nisja çdo të shtunë dhe të diele
• Nisja e radhës me dt:  të shtunën dhe të dielen
• BILETA KTHYESE 8€ PËR PERSON

• Nisja në ora 08:00 nga Prishtina (Stacion)
• Kthimi në ora 16:00 nga Valbona

📞Rezervimet bëhen në tel 044 & 049 & 038 / 610-015

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook