Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel:  (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vizitë një ditore në Shkodër

Vizitë një ditore në Shkodër

VIZITË NJË DITORE SHKODËR , Shirokë, Kalaja Rozafatit
BILETA KTHYESE 15€

Nisja: Cdo të shtunë

Në çmim përfshihet:
✔ Udhëtimi me autobus komod te Sharr Travel
✔ Vizitë: SHKODËR , Shirokë, Kalaja Rozafatit
✔ Kafe & ëmbëlsira gjatë rrugës

Nisjet realizohen nga:

• Nisja nga Prishtina në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Theranda në 07:15 (te stacioni)
• Nisja nga Prizreni në 07:45 (te stacioni)

• Vazhdimi i rrugës kah autostrada.
• Arritja në Shkodër rreth orës 11:30, (vizitë qytetit deri në 14:00 )
• 14:00 nisja për drekë në Shirokë, buzë Liqenit të SHKODRËS (dreka individuale) deri në ora 15:30.
• 15:30 nisja për vizitë Kalasë së lashtë të Rozafatit deri në ora 17:00 (pagesa individuale)
• Nisja për kthim në Prishtinë në ora 18:00
• Arritja rreth orës 22:00.

☎️ Për rezervime kontaktoni në:
038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ; ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, Rr. Rreshtani

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME Durrës ME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook