Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vizitë një ditore në Prevallë

Vizitë një ditore në Prevallë

 OFERTË SPECIALE PËR PREVALLË VETËM ME SHARR TRAVEL!

👉 Linja e rregullt çdo të shtunë dhe të diele
🚌 Bileta kthyese 7€ për person. Udhëtimi realizohet me autobus komod.

➱Nisja nga Prishtina në ora 08:00 mëngjes, Suhareka në 08:45, Prizreni në 9:15.
➱Qendrimi në Prevallë deri në ora 14:00
➱Ndalesë në qendren tregtare Abi Çarshia Prizren deri ne 17:00
➱Arrija në Prishtinë në ora 18:30

BILETA KTHYESE VETËM 7€

Grupi duhet te kete minimum 15 persona.

☎️ Për rezervime kontaktoni në: 044/610 015 049/610 015; 049/344260; 044/542029viber; 038/610015; ose na vizitoni në zyret tona: - Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton

Shpejt, sigurt dhe këndshëm!

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook