Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vizitë një ditore në Matka

Vizitë një ditore në Matka, Qendra e Shkupit& City Mall

➩ BILETA KTHYESE VETËM 8€ PËR PERSON

👉 Nisjet e radhës: të shtunën (14.05.2022) dhe të dielen (15.04.2022)

► Nisja në ora 08:00 nga Prishtina
► Arritja në Matka rreth ores 10:00
► Vizitë në Matka deri në orën 13:00
► Vizitë Qendës tregtare City Mall - Shkup deri ne ora 16:00
► Vizitë qendrës së Shkupit deri ne ora 18:00
► Kthimi në Prishtinë rreth ores 20:00
► Bileta 10€ për person

📌 Dokumentet e nevojshme per udhetim: Leternjoftimi biometrik ose pasaporta.

☎️ Për rezervime kontaktoni në: 038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ; ose na vizitoni në zyret tona:

🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prishtinë, Rr. UÇK-së, afër komunës së vjetër,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, mbrapa stacionit të autobusëve

                                                          Përjeto kënaqësinë me ''Sharr Travel'' 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook