Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel:  (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vizitë një ditore në SELANIK

Vizitë në Selanik

VIZITË NJË DITORE NË SELANIK
Nisje çdo të Shtunë!

▶️Nisjet e radhes

 30.09.2023 - E Shtunë
 06.10.2023 - E Shtunë
 13.10.2023 - E Shtunë

→ Nisja nga Prishtina në 04:00 (nga zyra)
→ Nisja nga Komorani në 03:30 (stacion)
→ Nisja nga Prizreni në 03:00 (stacion)
→ Nisja nga Suhareka në  03:15 (stacion)

Kthimi nga Selaniku ne ora 19:00


✅Çmimi 30€ për person udhetim brenda ditës

Programi: Vizitë Shetitorës dhe qendrës së bukur të Selanikut dhe Kalasë së Selanikut, pastaj vizitë qendrave tregtare COSMOS MALL etj.

Oferta vlenë vetëm për ata që janë të pajisur me viza.

☎️ Për informata kontaktoni në:
038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, mbrapa stacionit të autobusëve

                                                          Përjeto kënaqësinë me ''Sharr Travel'' 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME Durrës ME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook