Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel:  (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vizitë një ditore n'Bjeshkë

Vizitë një ditore n'Bjeshkë Agroturizëm

Kalo një fundjavë të bukur në #n'Bjeshkë Agroturizëm #Guri i Zi# Zapllushë

➱ Qëndrimi: 1 ditë → Çmimi: 10€ / për person

Nisja çdo të shtune dhe të diele

 

Nisjet realizohen nga:

• Nisja nga Prishtina në 08:00 (te stacioni)
• Nisja nga Fushëkosova në 08:10 (te rrethi)
• Nisja nga Komorani në 08:30 (te Kryqi)
• Nisja nga Suhareka në 09:00 (autostradë)
• Nisja nga Prizreni në 09:30 (Vrrini market)

Qëndrimi 10:00 - 16:00

🕗Agjenda e ditës:
📍10:00 - Arritja N'Bjeshkë Agroturizëm
📍Shëtitje në Parkun Nacional të Sharrit
📍Ecje në natyrë
📍Restaurant n'Bjeshkë ( ushqime tradicionale-pagesa individuale)
📍Argëtim në parkun e aventurave

Vendi ku poashtu femijët tuaj mund të argëtohen në parkun e lodrave.

16:00 nisja për kthim në Prishtinë

☎️ Për informata kontaktoni në:
038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, mbrapa stacionit të autobusëve

 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME Durrës ME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook