Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel:  (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vikendi në Vlorë/ Hotel Regina City ose Regina Garden

Vikendi në Vlorë/ Hotel Regina City ose Regina Garden

Fundjavë në Vlorë - Kaninë dhe Berat 🌞 🌴🌊
➩ Qëndrimi: 3 ditë | 2 netë
➩  Cmimi : 95 euro/ akomodimi në Regina City (mëngjes + darkë)
➩  Cmimi : 84 euro/ akomodimi në Regina Garden (mëngjes + darkë)


Oferta vlen vetem per klientet te cilet udhetojne me autobuset e Sharr Travel, nisjet gjate vikendit (premte/diele)

Çmimi përfshinë:

• Transportin me autobus komod të Sharr Travel
• 2 mëngjese dhe 2 darka
• Akomodimin në Hotel Regina City- Vlorë ose Regina Garden - Vlorë
• Vizitë: Vizitë: #VLORE, #BERAT #KANINË, #Sheshi i Flamurit 

 🕓 Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës

• Nisja nga Prishtina në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Theranda në 07:15 (te stacioni)
• Nisja nga Prizreni në 07:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjakova në 07:00 (te stacioni)
• Nisja nga Peja në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjilani në 05:00 (te stacioni)
• Nisja nga Ferizaji në 05:50 (te Hib Petrol)
• Nisja nga Mitrovica në 05:30 (te stacioni)
• Nisja nga Malisheva në 06:50 (autostradë)
• Nisja nga Komorani në 06:45 (te kryqi)

Agjenda :

Dita I :   Nisja nga Prishtina të Premten  në ora 06:30, Vazhdimi i rrugës kah autostrada, pauzë gjatë rrugës sipas kërkesave . Nisja për vizitë qytetit të Një mbi Një dritareve të Beratit, vizitë Kalasë të Beratit. Vazhdim i rrugës për ne hotel. Darka në hotel. Relaksim, fjetje.

Dita II : Mëngjesi ne hotel. Nisja për vizitë në Kalanë e Kaninës. Pastaj vazhdim i rrugës për vizitë në Muzeun Pavarsia dhe Sheshin e Flamurit. Vazhdim i rrugës për ne hotel. Darka në hotel, Relaksim, fjetje.

Dita III : Mëngjesi ne hotel . Nisja për vizitë  në qytetin e Tiranës. Vazhdim i rrugës për Kosovë. Arritja në Kosovë rreth orës 22:00.

Dokumentet e nevojshme: Letërnjoftim ose Pasaportë!

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME Durrës ME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook