Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vikendi në Vlorë, Sazan & Kraburun 3 ditë/2net

Vikendi në Vlorë, Sazan& Karaburun

Fundjavë në Vlorë - Karaburun - Sazan dhe Berat 🌞 🌴🌊
➩ Qëndrimi: 3 ditë | 2 netë
➩ Cmimi: 84€ për person
➩ Datat e udhëtimit: 07 Maj 2022


Çmimi përfshinë:

• Transportin me autobus komod të Sharr Travel

• Akomodimin në - Hotel Olympia - Vlore• 2 mëngjese dhe 2 darka

• Shërbimet e pijeve me rastin e udhëtimit

Vizitë: #VLORE, #BERAT, #ISHULLIN #SAZAN , #ISHULLIN #KARABURUN, #KALAN E KANINËS, #MANASTIRI I #ZVERENECIT.

 🕓 Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës

• Nisja nga Prishtina në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Theranda në 07:15 (te stacioni)
• Nisja nga Prizreni në 07:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjakova në 07:00 (te stacioni)
• Nisja nga Peja në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjilani në 05:00 (te stacioni)
• Nisja nga Ferizaji në 05:50 (te Hib Petrol)
• Nisja nga Mitrovica në 05:30 (te stacioni)
• Nisja nga Malisheva në 06:50 (autostradë)
• Nisja nga Komorani në 06:45 (te kryqi)

Agjenda :

Dita I :  Nisja nga Prishtina të Premten në ora 06:30, Vazhdimi i rrugës kah autostrada, pauzë gjatë rrugës sipas kërkesave . Akomodimi në Regina Garden. Plazh ne Radhime. Darka në Hotel.

Dita II : Mëngjesi ne Regina Gardan. Lundrimi me anije (+11 € për person , dreka me shërbim Barbeque bufe dhe 1 ujë gratis , sipas deshirës ,pagesa Individuale) për vizitë : Ishullit Sazan, Ishulli Karaburun.  Vizitë Muzeun e Pavarësis dhe Sheshin e Flamurit. Darka në Regina Garden.

Dita III : Mëngjesi ne Regina Garden - Radhimë. Nisja për vizitë në Manastiri i Zvërnecit në Vlorë. Vazhdimi i rrugës për vizitë në Berat. Arritja në Kosovë rreth orës 22:00.

Dokumentet e nevojshme: Letërnjoftim ose Pasaportë Të jenë të pajisur me Çertifikatën e Vaksinës ose Testin PCR Të paraqesin provë të kalimit të infeksionit Sars-Cov2, e vlefshme deri në 6 muaj pas shërimit. Testin PCR të kryer maksimalisht 72 orë para mbërritjes

Udhetimi me anije realizohet nese behen 35- 40 persona.

☎️ Për rezervime kontaktoni në:
038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ; ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, Rr. Rreshtani

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook