Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vikendi në Vlorë, Sazan& Karaburun 2 ditë/ 1 natë

Vikendi në Vlorë, Sazan& Karaburun 2 ditë/ 1 natë

Cmimi ➱ 38€ për person
2 ditë/1 netë

➱ Nisja të shtunën; kthimi të dielen
➱ Akomodimi në Coral Radhimë 4****
➱ Mëngjesi dhe darka
➱ Vizitat me guidë profesionale të shoqeruar nga hoteli

🕓 Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës
• Prishtinë ora 6:30
• Therandë ora 7:10
• Prizren ora 7:45
• Gjakovë ora 7:00
• Pejë ora 6:00
• Decan 6:30
• Gjilan ora 5:00
• Ferizaj ora 5:30
• Mitrovicë ora 5:30
• Vushtrri ora 6:00

✔ Dita e pare: Nisja nga Prishtina të shtunën në ora 6:30, nisja nga Theranda në ora 07:10, nisja nga Prizreni në ora 07:45. Arritja në Hotel rreth orës 12:30. Vizitë me anije në ishujt Sazan dhe Karaburun +11€ për person dreka me shërbim Barbeque bufe dhe 1 pije gratis, sipas dëshirës. Kthimi në hotel. Darka në hotel. Pastaj vizitë qendrës së Vlorës. Relaksim, fjetje.

✔ Dita e dytë: Mëngjesi në hotel. Pas mëngjesit vizitë kalasë së Kaninës. Vazhdimi i rrugës ndalesë në Berat, vizitë qytetit të bukur të Beratit. Arritja në Kosovë rreth orës 21:30.

                                                      Përjeto kënaqësinë me ''Sharr Travel''

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook