Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vikendi në Vlorë, Sazan,Karaburun&Berat

Vikendi në Vlorë, Sazan,Karaburun&Berat

➱Nisja: të Premtën(05.06.2020); kthimi të Dielen(07.06.2020)
➱Qëndrimi: 3 ditë / 2 net
➱Çmimi: 80€ për person në dhoma dyshe, treshe, katërshe
👉Çmimi përfshinë:
🚌 Transportin me autobus komod të Sharr Travel
🏩 Akomodimin në Hotel Regina City -Vlorë
🍉 2 mëngjese dhe 2 darka
🍹 Kafet, pijet dhe ëmbëlsirat me rastin e udhëtimit
🚌Vizitë: #VLORË, #BERAT, #ISHULLIN #SAZAN , #ISHULLIN #KARABURUN, #KALAN E KANINËS.

🕓Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës •
• Prishtinë ora 07:00
• Therandë ora 08:00
• Prizren ora 08:30
• Gjakovë ora 07:30
• Pejë ora 07:00
• Gjilan ora 05:00
• Ferizaj ora 06:00
• Mitrovicë ora 06:00
• Vushtrri ora 06:00

Grupi duhet te behet minimalisht deri 8 persona

📌Agjenda :
📍Dita I : Darka
Nisja nga Prishtina të premten në ora 07:00 , nisja nga Theranda në ora 08:00, nisja nga Prizreni në ora 08:30. Vazhdimi i rrugës kah autostrada, pauzë gjatë rrugës sipas kërkesave .
 Akomodimi në hotel Regina City .
 Darka në Hotel . Pas darkës muzikë

📍Dita II :
Mëngjesi dhe Darka
 Lundrimi me anije (+11 € për person , dreka me shërbim Barbeque bufe dhe 1 ujë gratis , sipas deshirës ,pagesa Individuale) për vizitë Ishujt Sazan dhe Karaburun
Vizitë Muzeun e Pavarësis dhe Sheshin e Flamurit
Muzikë në hotel.

📍Dita III :
 Mëngjesi në hotel.
 Nisja për vizitë Kalanë e Kaninës .
 Vazhdimi i rrugës për në Berat, ndales për kafe dhe vizitë qytetit të 1001 dritareve .

 Dokumentet e nevojshme: Letërnjoftim ose Pasaportë

https://sharrtravel.com/sq/vikendi-ne-hotel-regina-city/
☎️ Për rezervime kontaktoni në: 038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prishtinë, Rr. UÇK-së, afër komunës së vjetër,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, mbrapa stacionit të autobusëve.

🔺#SHPEJT, #SIGURT dhe #KËNDSHËM!🔺

                                                   Përjeto kënaqësinë me ''Sharr Travel''

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook