Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vikendi në Durrës& Divjakë

Vikendi në Durrës& Divjakë

➱ Nisja të premten (02.12.2022); kthimi të dielen (04.12.2022)

➱ Qëndrimi: 3 ditë / 2 net
➱ Dhoma dyshe, treshe, katërshe
👉Çmimi përfshinë: 
🚌 Transportin me autobus komod të Sharr Travel
🏩  Akomodimin në Henry Resort & Spa, Durrës
🍉 2 mëngjese dhe 2 darka
🍹 Spa center , pishine e brendshme
🍹Shërbimet e pijeve me rastin e udhëtimit

Dita I : Nisja nga Prishtina në ora 06:30, nisja nga Theranda në ora 07:15, nisja nga Prizreni në ora 07:30. Vazhdimi i rrugës kah autostrada, pauzë gjatë rrugës sipas kërkesave. • Akomodimi në Henry Resort & Spa, Durrës• Pasdite e lirë. • Darka në hotel, Relaksim, fjetje.

Dita II : • Mëngjesi në hotel • Nisja për vizitë Parku Kombëtar "Divjakë - Karavasta", Lundrim me varka për rreth Lagunës së Divjakës. Pastaj ecje në këmbë deri të Kulla e Vrojtimit (10 min). • Darka në hotel, Relaksim, fjetje.

Dita III : • Mëngjesi në hotel • Vizite qytetit te vjeter te Durresit deri ne oren 16:00• Vazhdimi i rrugës për në Kosovë• Arritja në Kosovë rreth orës 22:00.

☎️ Për rezervime kontaktoni në:
038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ; ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, Rr. Rreshtani


Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook