Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vikendi në Budvë 2ditë/1natë

 

 

Vikendi në Budvë 2ditë/1natë

➱Nisja: të Shtunën(14.03.2020); kthimi të Dielen(15.03.2020)

➱Nisje çdo të Shtune ; Kthim çdo të Dielle

➩ Qëndrimi: 2 ditë | 1 natë

➩ Cmimi: 40€ për person

👉Cmimi përfshinë:
🚌 Udhëtimin me autobus komod Prishtinë - Budvë- Prishtinë
🏩Akomodimin në Hotel Princi 4****-Budvë
🍉 Mëngjes dhe darkë
🚌 Shëtitjet në Budvë, St. Stefan, Tivat, Kotorr , Shkodër.
✔ Pijet, ëmbëlsirat dhe shërbimet e tjera gjatë udhëtimit

🕓 Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës

• Prishtinë ora 6:30 (stacion)
• Therandë ora 7:10 (stacion)
• Prizren ora 7:45 (stacion)
• Gjakovë ora 7:00 (stacion)
• Pejë ora 6:00 (stacion)
• Decan 6:30 (te rrethi)
• Gjilan ora 5:00 (stacion)
• Ferizaj ora 5:30 (te Hib Petrol- Bibaj)
• Mitrovicë ora 5:30 (stacion)
• Vushtrri ora 5:30 (te Restoran Holiday)

Grupi duhet te behet minimalisht deri 8 persona


📌Agjenda

📌Agjenda

📍Dita I : Darka
Nisja nga Prishtina në ora 06:30, nga Theranda në 07:15, nga Prizreni në 07:45.
Vizitë qytetit të Ulqinit dhe Kalajës
Vizitë Shën Stefanit (nga afërsia)
Vizitë Budvës
Akomodimi në Hotel në ora18:00
Darka në hotel në ora 19:00. Relaksim dhe fjetje.

📍Dita II : Mëngjesi
Vizitë Budvës
Vizitë Tivatit. pastaj kalimi me traget ne Kotorr
Vizitë Kotorrit

 Dokumentet e nevojshme: Letërnjoftim ose Pasaportë
☎️ Për rezervime kontaktoni në: 038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prishtinë, Rr. UÇK-së, afër komunës së vjetër,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, mbrapa stacionit të autobusëve.

🔺#SHPEJT, #SIGURT dhe #KËNDSHËM!🔺Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook