Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vikend në Pogradec, Korçë& Elbasan - 3ditë/2net

Vikend në Pogradec, Korçë & Elbasan

➱Nisja: të Premtën(02.10.2020); kthimi të Dielen(04.10.2020)

➱Qëndrimi: 3 ditë / 2 net

➱Çmimi: 60€ për person në dhoma dyshe, treshe, katërshe
👉Çmimi përfshinë:
🚌 Transportin me autobus komod të Sharr Travel
🏩 Akomodimin në Hotel Pogradec 4* në Pogradec 
🍉 2 mëngjese dhe 2 darka
🍹 Kafet, pijet dhe ëmbëlsirat me rastin e udhëtimit
👉Vizitohet  Pogradeci, Teg Tiranë, Voskopoja, Korça & Elbasani

📆Nisjet e ardhshme : 02.10.2020,   09.10.2020,     16.10.2020 etj. 

🕓 Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës

• Nisja nga Prishtina në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Theranda në 07:15 (te stacioni)
• Nisja nga Prizreni në 07:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjakova në 07:00 (te stacioni)
• Nisja nga Peja në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjilani në 05:00 (te stacioni)
• Nisja nga Ferizaji në 05:50 (te Hib Petrol)
• Nisja nga Mitrovica në 05:30 (te stacioni)
• Nisja nga Malisheva në 06:50 (autostradë)
• Nisja nga Komorani në 06:45 (te kryqi)

Grupi duhet te behet minimalisht deri 8 persona

📌AGJENDA

Dita e parë: Pas grumbullimit të udhëtarëve nga qytetet përkatëse, vazhimi i rrugës për Tiranë, pushim gjatë rrugës në autostradë. Vizitë qendrës tregtare Teg deri ne ora 13:00. Arritja në hotel Pogradec II në 16:30. Pasditja e lirë në parkun e Drilonit. Darka në Hotel. Relaksim dhe fjetje.

Dita e dytë: Mëngjesi në Hotel, vazhdim i rrugës për Voskopojë, vizitë Voskopojës. Pastaj nisja për në Korçë, vizitë qytetit të vjetër të Korçës , vizitë mësënjëtores së parë shqipe. Kthimi në Pogradec. Pasditja e lire në Pogradec, shetitje qytetit. Darka në Hotel. Relaksim dhe fjetje.

Dita e tretë: Mëngjesi në Hotel, pas mëngjesit nisja për kthim në ora 9:30. Gjatë rrugës vizitë qytetit të Elbasanit. Pas Elbasanit nisja për në Tiranë, vizitë qytetit të Tiranës. Pas vizitës nisja për kthim në Prishtinë. Arritja rreth ores 22:00.

Dokumentet e nevojshme per udhëtim: Pasaporta ose leternjoftimi 
☎️ Për rezervime kontaktoni në:
038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ; ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prishtinë, Rr. UÇK-së, afër komunës së vjetër,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, Rr. Rreshtani

Përjeto kënaqësinë me “Sharr Travel”

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook